1 éves kisfiam nem issza a tápszert, tejet még nem akarok adni. Mivel próbálkozhatnék? (tudásbázis)
Szia!
Az én kislányom szerencsére nagyon sokáig szopizott, de 1 éves kora után folyamatosan vettem neki Hipp gyerek tejet(vagy legalábbis valami ilyesmi a neve). Dm-be és más drogériákba is lehet kapni. Ha van a közeletekbe Müller ott érdemes megvenni, mert ált. ott a legolcsóbb, és ott 500 ml is lehet kapni. Kicsit olyan íze van, mint a karamellás tejnek.
Nekem 1 eves mult a fiam nemreg, a vedonok a tejet javasoltak (nem Magyarorszag), de egy darabig azt meg kihagyjuk, mivel szopott, tapszert sosem kapott.
Megprobalkozhatsz azzal, hogy egy kis idore a tapszert felreteszed es par nap mulva ujra megkinalod, hatha elfogadja. De ha mindent eszik, nem fog pont egy tejital hianyozni a fejlodesehez, ne izgulj.
Köszönöm Mindenkinek.
Amúgy minden mást eszik(főzelék, gyümölcsök, egyéb tejtermékek stb), csak a védőnőnk szerint 2-3 éves korig ne adjak tejet, valószínű a tápszer ízét unja, pedig már többféle ízesítéssel próbálkoztam, sőt grízt is főztem belőle.
Talán a babatejet kipróbálom.
Szia!
Vannak azok a tejitalok 1 éves kortól, azt nem próbáltad? Az enyém 7 hónapos és Ő sem issza meg a tápszert, szerencsére még van egy kis tejem. Különben nem tudnám mit adnék neki.
normális hamit s adhatnál már neki pürében, amúgyén lánykám kapott már tejet ekkor.
Miért nem eszik bármi mást?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit adjak az 1 éves kisfiamnak anyatej helyett: tápszert vagy tehéntejet?
- 3 hónapos kisfiamnak adhatom-e a DM-es Baby Love tápszert?
- Már alig van tejcsim, de a 8hónapos kisfiam nem akarja elfogadni a tápszert! Mit csináljak?
- Hogyan fogadtassam el a 15 hós kisfiammal a tápszert?
- 13hos lesz a kisfiam. Hogyan vezessem be nala a tehentejet? Egyenlore csak tapszert kapott. A szopi utan Ha-t, jopar honapja meg sima beba 3
- Kisfiam 9 hónapos, eddig szépen evett kanállal de most elutasítja így az ételt, a fogzás lehet a háttérben? Mivel próbálkozzak?