Hogyan fogadtassam el a 15 hós kisfiammal a tápszert? (tudásbázis)
Igen. Most, hogy Lili beteg volt, egész nap a cicin lógott.
A dokim szerint ezért vagyok kiütéses, leszívott a gyerek. Sajna le kell szoktatni róla. :(
Ma reggelire 2 mérőkanál tápszert csaltam a tejpépbe és egy kis reszelt alma, megette, tetszett neki.
Ha legalább reggelire enne így, már az is jó lenne.
Dolores, Ti még ciciztek??
Már csak este, lassan egy hete maradt el a reggeli szopi.
Hát igen tudom, hogy elvileg nincs akadálya, de elég problémásan lettem babás lettem és a terhességem sem volt problémamentes....
Sok sikert a tesóhoz Nektek is! :-))
Nálunk a "kapart" szalonna kenyérrel volt a kedvenc.
Úgy ette, mint a kacsa a nokedlit... 24 évesen is csak 59 kg-t nyomott. :D
Atyaég, inkább örülj, hogy nem kell neki a tápszer.
Etesd normális étellel.
A mi dokink 2 éves kor után ajánlotta csak a tejet.
akkor inkább babatej.
Vegyél neki bébi tejitalt. Olyan, mint a tápszer.
Készíts belőle karamellás tejitalt vagy tejbepapit. Egyébként ennyi idősen már az sem baj ha nem iszik tápszert. Ha nem kell neki, ne erőltesd.
Ha ízesítve vagy sűrítve sem megy, akkor hagyd.
Tejbepapinak elkészítve például ő is tudja kanalazni. Hátha így el tudod vele fogadtatni.
Ezt kipróbálom, hogy az anyatejcsit a cumisüvegből.
Köszi szépen!
nem kell tápszer,kaphat már tejet!
Kislányom 1évesen letette a tápit,azóta tejcsit iszik
Azoktól várom a segítséget, akiknek a bébi szopi után tápszert nehezen fogadta el.
15 hós a kisfiam és most már lassan el szeretném hagyni a szopit, helyette tápszert szeretném, még nem tejet, bár tudom, hogy semmi akadálya, de jobban szeretném, ha tápszert innánk, de nem fogadja el....
Milyen praktikákat alkalmaztatok??
Mennyi idő után fogadta el és melyiket??
További ajánlott fórumok:
- Amikor elhagyom a szoptatást, rendes tejet adjak az 1 éves babámnak vagy tápszert?Ti hogyan csináltátok a szoptatás befejezése után?
- Egyedül 2 éves kisfiammal
- A Heim Pál kórházba kell befeküdnöm a 4 hós kisfiammal, aki szopik. Kapok én is mellette egy ágyat? Vidékiek vagyunk, 200 km...
- A férjem sokat játszik számítógépes játékokkal, így keveset foglalkozik velem és a kisfiammal.
- Hogyan értessem meg a 7 hónapos kisfiammal, hogy ne csípjen-marjon-harapjon, mert fáj? Kacagva teszi ezt, nem érzi hogy mekkora az ereje.
- Hogyan készüljek fel kisfiammal a hereműtétre? Tapasztalatokat várok...