1 éve szinte folyamatosan fáj a gyomorszájam, mi lehet az oka? (tudásbázis)
vond meg tőle a tejet egy hétre....kiderül, elmúlik-e tőle.
Ha nem, akkor a lisztfélék lesznek a hibásak....hagyja ki az étrendjéből a tésztákat, cukrokat egy hétre. El fog múlni a puffadás.
Szia!
Nekem pont ilyen problémám van, főleg ha hasamra fekszem nyomást érzek. Elmentem belgyógyászatra, elküldtek ultrahangra, ott nem láttak semmit. ELőtte hónapokig Rennie-t szedtem mert azonnal hatott. Oka az orvos szerint sok sav. NEm akartam folyamatosan gyógyszert beszedni, és elkezdtem lenmagot, lenmag olajat enni, inni. Hatott! Ajánlom nagyon. És sok nyugalom. Illetve, még attól is lehet, hogy van valami lelki probléma, amit nem tudsz megoldani, feldolgozni. Ettől is lehet. DE természetesen nézesd meg. Mindig előbb UH-val kezdik.
menjetek tovább a gasztrora,nekem is puffadt a hasam lisztérzékeny lettem hol fogytam ,hol hiztam
,váltakozo székletem volt.Most utoljára meg fogytam sokat!!!!!
mindenképp menj el ,válassz másik gasztros dokit,nem mindenki csinálja durván!
Az ideg sokmindent kivált !én is féltem agyomortükrözéstől hála istennek jo dokihoz kerültem és pillanatok alatt megcsinálta!
hát az a baj ezzel, hogy 100 esetből 98 csak sav, meg allergia.. de kettő meg rák...
és azt a fájdalom nem árulja el, hogy melyik
a férjemnek is fájt elmentünk orvoshoz,és kiderült,hogy sok a sava.azóta rendszeresen azt szedi,nincs is vele probléma.
Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni,egy jó doki kideríti a problémát és lehet még tükrözés sem kell.
nem varom.csak megakartam hallgatni par velemenyt.
irtam hogy en gyomor idegre gondolok s nem mentem.
1 eve faj, es meg nem mentel el orvoshoz?
Egy forumon, latatlanban, laikusoktol varod a megoldast?
vizsgáltasd ki magad!!!!
nekem is igy kezdődőtt lisztézékeny lettem!!!
egyébként igen, először tapintásos vizsgálat, ultrahang, aztán tükrözés
egyébként a tükrözés bármilyen kellemetlen, de az tök pontos. akkor megnyugtató választ kaphat az ember.
Sajnos epekő is lehet! Az is elég veszélyes tud lenni! Hasnyálmirigy gyulladást okozhat,
ha picik a kövek beszorulhatnak az epevezetékbe.
Az időnkénti epegörcs nagyon komoly fájdalmakat is tud okozni! Az előttem írok is írtak már, néhány okot, így én azt tanácsolom, mindenképpen fordulj orvoshoz!
sosem nem kavezom.hat nem mentem eddig mert gondoltam gyomor ideg...
mert felek dokitol tukroztek meg regebben mar minden hogy es nagyon rossz elmenyeim vannak s felek elmenni.
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet amögött, ha a párom szinte mindenemen változtatni akar?
- Mitől lehet visszatérő erős fájdalom a gyomorszáj tájékán?
- Segítsetek! Mi lehet a bajom, ha elkezd szúrni a gyomorszájam, hányingerem lesz, görcsölök, megy a hasam?
- Egy ideje szúródik a gyomorszájam, érzem hogy feszít. Lehet hogy túl sok a gyomorsavam?
- Evés/ivás után korog a nyelőcsövem, a gyomorszájam és megnövekedik a bélgázam. Mitől lehet ez?
- Mitől lehet "mindjárt megjön" érzésem ovuláció óta szinte folyamatosan?