-12 kg után stagnálok. Mit csinálhatok rosszul? (tudásbázis kérdés)
szia !
én is pont így jártam pár hónapja.. két hónapig nem mozdult a súlyom, pedig mindent ugyanúgy csináltam addig.. aztán rájöttem, hogy ha változtatok ilyenkor valamin, akkor megint beindul.. ilyenkor kipróbálok más mozgást, vagy valami új rendszert a kajálásban.. :) a lényeg, hogy ne add fel, mert pár hét és újra beindul.. :) már nekem is megy újra lefelé.. :)
Ez a Hold-fogyás összefüggés is bizonyítottan igaz! Ugyanúgy, mint a telihold-nem tudok aludni összefüggés...
De tudtommal most még növekvő Hold van, ezt megleshetitek több oldalon is, pl. bnőm oldalára is ki van téve: [link]
Szóval figyeljetek oda rá és mindig reggel evés és ivás előtt mérjétek magatokat!
Szia!
Semmit nem csinálsz rosszul... Ezt végre jó lenne megérteni a fogyózoknak, hogy kezdeti sok kg leadásában 90%-ban felesleges vízkihajtás történik... Miután megáll a fogyásod, az azt jelenti, hogy végre eljutottál a csak zsír égetéséig és ha sportolsz, akkor nem fogsz annyit fogyni, mint előtte, mivel izmosodsz! Nem is értem, hogy pl. a Nagy fogyásban a Norbi ezt miért nem mondja a csapatának...
Szerintem ne keseredj el, bizonyos súlyvesztés után megáll a fogyás. A szervezetednek is hozzá kell szoknia a kisebb súlyhoz, megváltozott állapothoz.
Kitartás! :)
A csalónap csak kis testzsír%-ú embereknél használ, ami a nőknél 20 vagy alatta, nem hiszem, hogy itt sok 20%-as lány lenne...
Annak ajánlatos aki testépítő és zsírmentes tömeg kell, akkor a testzsír%-tól függ h milyen gyakran kell alkalmazni, 10% körül már 3-4 naponta is.
Amúgy eléggé behatárolt az a csalónap is, csak mivel testépítők egyébként sem esznek összevissza, hanem általában gr-ra pontosan viszik be a napi ételmennyiségeket, ezért náluk a csalónap is egy átlagos ember számára picit koplalásnak tünne...
Szia Csiga01!
Én is csak Proma76-ot tudom idézni.Csak 1 ideig fog stagnálni ez a dolog, utána folytatódik tovább a fogyás, de a szervezetednek is kell a regenerálás.
Kitartás!
Ez egy természetes folyamat , a szervezetnek szüksége van rá. Lehet hogy csak egy pár napig ,lehet hogy 1-2 hétig tart.
Iyenkor kell erő venni magadon, úgyanúgy folytatni a diétát. Majd újra megindul.
Addig is kitartást.
:))), akkor jó, én teljesen kiborulok, ha stagnálok, akkor biztosan evésmegvonással "jutalmazom" magam, nem szándékosan, de (szerencsére már nem falásrohamom van) nem követendő példa...
Kérdezz csak :)).
Amúgy nem lehet, hogy azért nem mennek a kilók lefele, mert elméred a mennyiségeket? Milyen diétát csinálsz?
Nem vagyok nagyon elkeseredve, csak nem értem a helyzetet. Köszönöm, hogy bíztattatok!!!!
Üdv: Csiga
Csiga!
Tényleg ne keseredj el. Előfordul. Jobb, mint ami nálam van.... alig eszem és felfele megy a súlyom, csakis a vízre lehet fogni, mert nem lépem túl a megengedett kcal értéket. Meg nem eszem össze-vissza.
Nem szabad feladni. Viszont, ha 1 hónapnál tovább tart a stagnálás, érdemes egy vérvizsgálatra elmenni, mert lehet valami változás állt be a szervezetedbe.
További ajánlott fórumok:
- Szülés utáni kilók ledobása! Csinálhatnánk akár együtt is!
- Vércukorszint mérés. Mit csinálhattunk rosszul?
- Mit csinálhatok felüléskor rosszul, hogy a nyakamban izomláz van?
- Két napja eltett szilvabefőtt teteje habos, megromlott? Mit csinálhattam rosszul?
- Segítséget szeretnék kérni! Ha valaki szoc. segélyen van, az másodállásban csinálhat valamit? Hol kell ezután járni?
- Mit csinálhatunk rosszul, hogy az Edenred kártyát elutasítja a Tesco önkiszolgáló pénztár?