Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Zsíros haj, hajhullás fórum

Zsíros haj, hajhullás (beszélgetős fórum)

2023. jan. 2. 18:50
Évek óta nem mosok hajat samponnal. Tojás, rozsliszt, marokkói vörös agyag, Rhassoulnak is nevezik, ezekkel mostam régebben a hajam, ma már szinte elég a tiszta víz. Hajhullás ősszel és tavasszal természetes, de egyébként ezek használatával az is mérséklődik. Hajöblítés hajtípusnak megfelelő gyógynövényes főzet vagy forrázat, lehet hozzá bármilyen gyümölcsecetet is keverni, a lényeg, hogy a már tisztára öblített hajra kell önteni szép lassan, óvatosan bedőrzsölgetni. Ezt már nem kell kimosni/öblíteni. Rá egy törülköző, amennyire lehet, mellőzni a hajszárítót.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Charlize)
2022. dec. 20. 16:57

Köszönöm a válaszodat!

Májam rendben van: volt vérvétel, hasi ultrahang...minden teljesen ok. az én hajam azért nem brutál ritka, de ahhoz képest, amilyen volt, sokkal kevesebb.

5. Charlize (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
2022. dec. 20. 07:20

Lehet, hogy időközben változtattak az összetevőkön.

Arclemosóval, gyógyszerrel jártam már így. Váltanom kellett.

Kolléganőm haja is brutál ritka. Ő jár vmi méregdrága tanácsadásra, ott veszi a kencéket is, de nem nagyon látok rajta változást.

Egy másik meg alopéciás. Neki sincs meg az oka, pedig agyon vizsgálják.

Májad rendben van?

4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - E8fad0db48)
2022. dec. 20. 07:11
12 éve ugyanazt a szinezőt használom.
2022. dec. 20. 02:55
Nekem is nagyon hullot a hajam. Dm-be vettem Varga cseppet hajhullás ellen. Bevált.
2. e8fad0db48 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. dec. 20. 00:19
Sok minden okozhatja, hajfesték is.
2022. dec. 19. 14:58

Sziasztok,

Pár éve ért egy nagyobb stresszhatás és akkor kezdődött el, hogy a sűrű, vastag hajam hirtelen elkezdett hullani...

Sajnos mostanra inkább vékony a hajam, mint dús és a hajam is elkezdett zsírosodni. Ami azért is megdöbbentő, mert korábban 10 naponta mostam körülbelül, most a harmadik napon már azt érzem, hogy kellene.

Hormonjaim, pajzsmirigy rendben! Megvolt a kivizsgálás...Tudom, hogy a stressz is okozhat ilyet, de most már nagyon el vagyok keseredve...

Valaki, aki hasonlón átment? Megoldás?

Köszönöm

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook