Zsidótojás recept


4 tagú családnak
10tojás
1kisfej hagyma
2evökanál margarin
1lapos kávéskanál pirospaprika
só
1kiskakanál mustár
A Zsidótojás elkészítési módja:
a tojást megfözöm "forrástól számitott 10 perc" megpucolom, összetöröm beleteszem az apróravágott hagymát a paprikát,sót,margarint,mustárt jól öszedolgozom,kirakom 1 hosszúkás kistálba és a tetejére szorok snidlinget és retekkel diszitem piritos kenyérrel tálalom ha megmarad és nem fogy el amit nem tudok elképzelni:) akkor mélyhütöbe lehet rakni
a margarinból annyit tegyen mindenki amennyit jonaklát de nelegyen túl krémes
a tojás nem baj ha darabos
joétvágyat
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: 843f6cdad8, 2009. márc. 31. 08:34
A zsidótojás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.