Zöldfűszer pác zöldségekhez recept
A Zöldfűszer pác zöldségekhez hozzávalói:100 ml olívaolaj
50ml vörös borecet
1 teáskanál friss rozmaring apróra vágva, vagy 1/2 teáskanál szárított rozmaring
1 teáskanál friss kakukkfű apróra vágva, vagy 1/2 teáskanál szárított kakukkfű
1 teáskanál friss bazsalikom apróra vágva, vagy 1/2 teáskanál szárított bazsalikom
1 teáskanál friss oregánó apróra vágva vagy 1 / 2 teáskanál szárított oregánó
1 gerezd fokhagyma préselve
1/2 teáskanál só
1/ 2 teáskanál őrölt fekete bors
A Zöldfűszer pác zöldségekhez elkészítési módja:
Egy keverőtálban az összes hozzávalót jól keverjük össze, és tegyük egy órára a hűtőbe. Készítsünk a zöldségekből grill nyársat, tegyük a grillre, kenegessük a páclével.
Csodálatos ízt kapnak a zöldségek!
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2011. júl. 4. 06:25
A zöldfűszer pác zöldségekhez elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.