Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Zöldfűszer pác zöldségekhez recept

Zöldfűszer pác zöldségekhez recept

A Zöldfűszer pác zöldségekhez hozzávalói:
100 ml olívaolaj
50ml vörös borecet
1 teáskanál friss rozmaring apróra vágva, vagy 1/2 teáskanál szárított rozmaring
1 teáskanál friss kakukkfű apróra vágva, vagy 1/2 teáskanál szárított kakukkfű
1 teáskanál friss bazsalikom apróra vágva, vagy 1/2 teáskanál szárított bazsalikom
1 teáskanál friss oregánó apróra vágva vagy 1 / 2 teáskanál szárított oregánó
1 gerezd fokhagyma préselve
1/2 teáskanál só
1/ 2 teáskanál őrölt fekete bors


A Zöldfűszer pác zöldségekhez elkészítési módja:
Egy keverőtálban az összes hozzávalót jól keverjük össze, és tegyük egy órára a hűtőbe. Készítsünk a zöldségekből grill nyársat, tegyük a grillre, kenegessük a páclével.

Csodálatos ízt kapnak a zöldségek!


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A zöldfűszer pác zöldségekhez elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook