Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Zöldbabot szeretnék lefagyasztani. Főzzem, gőzöljem előtte? fórum

Zöldbabot szeretnék lefagyasztani. Főzzem, gőzöljem előtte? (tudásbázis)


2012. jún. 27. 21:36
vagy ha izomlázra gyúrsz az más
2012. jún. 27. 21:36
a plusszmunkán kívül amúgy mi lesz jobb tőle szerinted?
11. globus
2012. jún. 27. 20:27
Mi szoktuk blansírozni a zöldbabot és borsót, de tettem el a'la natúr formában is. Mindkettő jó volt.
2012. jún. 27. 20:22
Szóval úgy látom, ahány ház, annyi szokás.
2012. jún. 27. 19:49
Megpucolva, feldarabolva, megmosva szoktam nejlonba tenni, aztán be a fagyasztóba. Amikor kell, csak megy a lábosba, olyan, mint a friss.
2012. jún. 27. 19:00
felesleges
2012. jún. 27. 17:07
Én csak egyszerűen simán berakom a fagyasztóba.
2012. jún. 27. 15:13
sok sikert hozzá! ügyes vagy te, ne aggódj!
2012. jún. 27. 15:11
Köszönöm, nem először csinálom, de ezt hiányoltam mindig ( a ropogósságot).
2012. jún. 27. 15:06
jól mondod.Utána viszont azonnal kell a hideg(ha lehet, jeges) víz, hogy ropogós maradjon.
3. izaanyu (válaszként erre: 2. - Pepitaofélia)
2012. jún. 27. 15:00
Várjam meg, amig újra felforr, onnantól fél perc?
2012. jún. 27. 14:54
ha blansírozod, tartós lesz, ízét és vitamintartalmát is megőrzi. Felforralsz egy fazék sós vizet, és amikor már jól forr, akkor kb.fél percre kell csak beleszórni a tartósítandó zöldségfélét. Szűrőkanállal kiszedni, hideg vízzel jól leöblíteni, és lehet a fagyóba rakni.
2012. jún. 27. 14:45
Zöldbabot szeretnék lefagyasztani. Főzzem, gőzöljem előtte?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook