Zepter: Légtisztító készülék (beszélgetős fórum)
Jó lenne, ha nem kevernéd bele a politikát. Ha nem lenne rá fizetőképes vásárlóközönség, nyilván nem lennének itt.
Az a szép a szabad piacgazdaságban, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő készüléket.
Az internet csodákra képes egyébként, beírod a google-ba, hogy mit keresel és ontja rád az oldalakat, hogy hol mi, mennyiért kapható. Ki sem kell mozdulnod a házadból ;)
kerek mondatban feltett udvarias kerdesedre a valasz:
argep.hu
Miért fizetnék? Eltelt 15 év. Ez nem olyan, mint a lakáshitel. Részletfizetés volt, majd árfolyam különbözetet kellett fizetni (ez a saját tapasztalat). De ezeket nem 20 évre adták.
Anno én is csak 1, max 2 évig fizettem (fene emlékszik, de szerintem csak 1 év volt az).
Bár manapság nem tudom, hogy megy, de szerintem hasonlóan, mint régen.
A parasitoja nem jo. Ezt egy zepteres ismerosom mondta (asszem mind a 3-ra)
Ha parasitot szeretnel, a Sharp-ot ajanlom, az legtisztit is!
Hát akkor vegyél olcsó légtisztítót,hátha az is beválik.Mások megtehetik,hogy több százezret kiadnak érte.
Én úgy látom,hogy az volt itt a bakugrás,hogy mikor a zepter,meg mások elkezdték árulni ezeket drágán,akkor még nem volt a boltokban olcsóbb verzió,csak évek múlva.Akinek meg beteg a gyereke,az bármit megtesz(akinek van pénze,az pl.bármi pénzt kiad) azért,hogy jobban legyen.
Ismerősöknél nem vált be a légtisztító,20éves gyerek allergiáját nem javította-de szerintem is az az allergia lelki eredetű volt.(minta legtöbb)
Az edények szerintem jók,nem ég benne oda semmi,nem kell végig állni a tűzhely mellett,és lesni,kevergetni
én nem azt mondtam hogy a Zepter termékei nem jók, gondolom jók, de magyar embernek egyszerűen nagyon drága, nem tudja megfizetni olyan szinten szarrá verték az országot hogy az embereknek lassan semmi pénzük és lehet megdögleni, én rám rám dől a saját házam na mind1, köszönjük meg szépen a Magyar drágalátos államnak :D
és még valami:
köszi hogy irtál véleményt, használja anyukád vagy kid sok sok meg elégedettségével, gondolom még fizetitek vagy rosszul gondolom? hol vetétek?
nem hozza be ugy az oldalt ahogy szeretném :(
na mind1, akkor is leirom az árát: már kb: 50 ezer ft-tól van azt nem tudom mennyi a posta, de érdekelne a pontos tipusa hogy a tied milyen, mit tud at 240 ezer ft-ért amit az olcsó nem ? meg láttam valami 1100 ft-ért és valami tablettás az jó? használja valaki?
nem tudom neked milyen van de pl ez milyen? :
illetve ott van ami kapható az Euronicsban pár ezer ft-tól ha teszel bele illó olajat az is jobb mint a semmi, érdekelne hogy pontosan melyik van neked mert nem hiszem el hogy ami neked van nincs olcsóbban,nem megbántani akarlak de téged is jól átvágtak finoman fogalmazva, tudod mikor adnék annyit érte inkább dögöljek meg :D
Megnéztem a paramétereit,minden műszaki adatát és más gyártó hasonló készüléke is ekörül van.
Neked miért van szükséged ilyen készülékre?
Lehet neked baromi sok, nekem is az volt, de mint mondtam, azóta nem fullad a kezeim között a lányom éjjelente, úgyhogy megérte!
ügynökön keresztül vetted? vagy termék bemútatón ott minden drága ám !!
érdemes lesni a szórólapokat, lesz az ólcsóbban, ügynök szaga van amit mondtál árat, olyan ez mint a Lux adjál érte félmilliot-negyed milliót, boltba meg sokkal olcsóbb :D még ők is keresnek rajta
Az enyém is jó tíz éves már. Tényleg, valami pasztát adtak, hogy attól marad szép fényes :)
Valahonnan van egy késem is ;)
én agressziv? te montad jó dolgok hát adj rá valót :D
vissza adni nem tudom :D szal úgy adj :D :D
akkor adj rá félmilliót, házhátuljára másik félmillíót ez már egymillíó, de még kell 20 millíó ft és ez még csak a kezdet, kell kajára számlákra soroljam még? :D
szerintem fél világot össze döntöttem benned :D és nem-nem vagyok kapzsi csupán drága lett minden :D
További ajánlott fórumok:
- Házipor allergiára (orrdugulás ellen) jó-e a légtisztító készülék?
- Poros panel, légtisztító
- Minden reggel arra ébredek, hogy száraz a torkom, a szám! Vajon hidegpárásítóra- vagy légtisztítóra lenne szükségem?
- Kinéztem egy légtisztító készüléket, szerintetek ennyi pénzért tud valamit, vagy nagyon gagyi?
- A légtisztítók párásítanak is?:)
- Van olyan készülék, ami páramentesítő és légtisztító egyben?