Zámbó Jimmy rajongók ide! (beszélgetés)
Van 3 eladó eredeti képem jimmyröl ha valakit érdekel kérem irjon itt vagy erre az
e-mail cimre dolce-cane@hotmail.hu
Nagyon szeretem Jimmyt!
Nincs is olyan száma, amire azt mondaná az ember, hogy ez valahogy nem olyan jó.
Mindegyik teljesen tökéletes!
Igazad van ne neharagudj, hogy eltévedtem nem vagyok
otthon annyira a zenei világban, de köszönöm, hogy
kiigazitottál. Megfigyelhető az énekeiben, mikor
rosszat tett akkor mindig vigasztalta a feleségét.
Érződött az előadásaiban, hogy hibásnak tartja magát. Utólag kideriteni, vagy utánajárni nem lehet
már ez a szomorú esemény, ami annak idején lezajlott lassan az a része már feledésbe merül.
A Klubba, ak rendszeresen el tud járni, az személyesen találkozhat a családtagokkal, gondolom én a belépőjegy oda is drága és megfizethetetlen.
Üdvözlettel: Anyuci91.
Kedves rajongók tényleg olyan volt a hangja,egyszerre négy oktánt ki tudott énekelni neki ez volt a különleges adottsága és még operettet sem jelentett számára előadni. Csak az a
sajnálatos, hogy a családi élete zűrzavaros volt.
Az igazi okát igazából már sosem tudjuk meg.
Minden évben rendeznek gálaestet, egyszer év elején most szeptemberben pedig a Csepel Munkásotthonban lesz megtartva, aki rendszeresen
eljárt, az bizonyára figyelemmel kiséri. Ilyenkor ismert művészek is fellépnek, csak sajnos a jegy
eléggé drága.
Üdv.Anyuci91.
Neked!
Vagyunk itt többen akik kimondottan szeretjük.
Van elképzelésem :)))
De ártatlan és ártalmatlan dolog. maximum annyit üzenek neki ezúton is, hogy ez legyen a boldogságának a plafonja :))))
(Bár nagyjából ez így is lehet...)
...???
Kicsit hihetetlen volt, de mivel itt a portálon tűnt már fel valódi újságíró is akitől kaptunk privit, talán ezért dőltem be.
Azt is tudod ki volt ő? Vagy csak gyanakszol?
Én rögtön visszaírtam neki, tehát biztos elolvasta.
Csak ezért regelt be?
Minden idetévedő kapott már felkérést tv-szereplésre egy Ildilady nevű fantomtól? :)))
Na csajok, megyünk? Méltó módon megemlékezni? :))))