Zabpelyhes magos kenyér /sütőgéphez/ recept
A Zabpelyhes magos kenyér /sütőgéphez/ hozzávalói:A sütőformába helyezés sorrendjében:
3,5 dl viz+0,5 dl citromlé
2 teáskanál tengeri só
2 mokkakocka cukor
3 evőkanál olivaolaj
15 dkg fehér liszt, 35 dkg teljes kiőrlésü
2 nagy marék zabpehely
1 egész csomag élesztőpor, napraforgó és
A Zabpelyhes magos kenyér /sütőgéphez/ elkészítési módja:
szezámmag /együtt kb. 1 dl/A sütőgép "alap" programjával 3 óra alatt megsütjük.
Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei
A receptet beküldte: julcsi6, 2009. márc. 30. 16:14
A zabpelyhes magos kenyér /sütőgéphez/ elkészítési módja és hozzávalói.