Zabfalat recept

Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Zabfalat hozzávalói:
6 dl zabpehely(aprószemű)
2 dl cukor
2 dl liszt
1 kiskanál sütőpor
250 g margarin


A Zabfalat elkészítési módja:
Össze kell gyúrni a hozzávalókat, lehet ízlés szerint kakaóport vagy bármilyen aromát keverni hozzá. Diónyi gombócokat készítek belőle, majd a kezemben kilapítom és a tepsibe sütőpapírra teszem. 180 fokon sütöm kb 10-15percig. Mikor kezd barnulni a széle, kiveszem a tepsit, és pár percig hűlni hagyom, majd mikor megszilárdult, kiszedem a tányérba.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A zabfalat elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook