YouTube-ra töltenék fel saját készítésű videót. Az aláfestőzene nem a youtube által kínált ingyenes zenék közül van. Feltehetem-e? (tudásbázis)
Imádom ezt a fajta hozzáállást, ezért is utálok fórumon kérdezni, mert előbb utóbb úgy is belém köt valaki.
A weblapomért is fizetek. Ha kell párszáz forintot szívesen kifizetek a számokért is, nekem ennyit megér. Fel is tüntettem a végén az előadót, ennyi jár neki, mert dolgozott a zenével. Én még régi vágású vagyok ez ügyben, úgyhogy teljesen jogtalanul dorongolsz le. DVD-t CD-t boltban veszek, és nem letöltögetek, de itt más a helyzet. Ha nem foglalkoztatna a kérdés akkor nem is írtam volna ki.
Egyébként meg hobby célú a dolog tehát még csak nem is reklám, vagy hirdetés mögé teszem őket...
Lehet, hogy nem volt elég világos a hsz, ami nem zavar az az, hogy bizonyos országokban letiltották. Nekem hazai közönségem van.
Gratulálok!
Pontosan nem tudom hogy működik a dolog,vszínűleg országonként lehet eltérés a tulajdonjogok kezelésében,de ez esetben Neked ez tényleg nem számít.
Szintén saját tapasztalat,idővel ez is változik!
Köszi a válaszokat. Próbaképpen közben feltöltöttem, és ott jelezte, hogy bizonyos országokban nem látható a zene miatt .
Ez engem különösebben nem zavar, nekem a weblapomhoz van hozzá szükség és nem tudtam máshogy feltenni...
Tüntesd fel a szerzőt és az előadót a videó alatt.
A jogdíjak tulajdonosától kaphatsz egy ajánlatot hogy mennyiért veheted meg a zenét (én már jártam így) de igazából semmi sem történik.
Max bizonyos országokban nem látható egyáltalán.Ez is személyes tapasztalat!
Töltsd fel,próba szerencse,büntetést nem kapsz,hajrá!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet YouTube-ról zenét vagy klippet letölteni?
- Bébiétel vagy saját készitésü étel!?
- Hol adhatnám el a saját készítésű horgolt mamuszaim és egyéb saját készítésű dolgaimat?
- Miért nem tudok belépni a YouTube-ra?
- Meddig áll el a házi készítésű tojáslikör?
- Szerintetek hatásos, ha Youtube-ról tanulok angolul?