XIII.kerületi anyukák!!! (beszélgetés)
Oda járok körmöshöz :-D
Biztosan sikerülni fog a baba, nekünk se volt egyszerű menet a kiscsaj, 2x vetéltem előtte sajnos. :-(
Dehogy, főleg hogy baromi nehéz volt a mózeses kocsi, egyedül alig tudtam levinni, csak a férjemmel. Most vettem sport kocsit, ez sokkal könnyebb.
Én is állandóan féltem, hogy elkezd bömbölni, volt is rá példa a Rossmann közepén, szaladtunk haza. :-D
Akkor ti már nagyok vagytok! :)
Pár hetes babával minden nap jártatok sétálni?
Mi csak 2 naponta járunk. Gyakrabban kellene?
Így is olyan para van bennem, amikor elindulunk, de szerencsére idáig "néma sétáink" voltak . :)
Persze akkor sem lenne semmi, ha sírna, de azért csak kellemesebb így.
mindíg attól tartok, h éhes lesz séta közben és akkor hol szoptatom meg?
Szia!
Tök jó, merre laksz? :)
Mi jövőre akarunk tesót, van esély akkor h együtt babázunk majd :-) mióta szeretnétek?
Sziasztok!
Nekem még nincs babám, csak szeretnénk már nagyon. Mi is újlipótiak vagyunk:)
úgy látszik ez ilyen kerületi sajátosság, csak nehogy Én is erre a sorsra jussak :-D
ja, meg a néninek még az volt tavaly nyáron a "heppje", hogy valaki lemászik a felsőbb emeletről kötéllel hozzá, egész éjjel azt hallgattuk h segítségért kiabál...persze semmi nem volt :-D
a múlt heti "heppje" meg az volt, hogy a protituált élelmiszert és pénzt gyűjt, pedig neki erre nincs szüksége, de főleg nem egy prostituálttól. :-D
Most született, vagy most fog? :)
hol szültél?
Barátnőm szülei is ott laknak.:)
Gratulálok a picihez, tüneményes:)
Mi Angyalföldön lakunk, a Petneházy utcában.
Az apróság épp ma 5 hetes! :)
Sajnos sok a bolond, nekünk az ottani közös képviselő mondta, hogy nem az alattunk lakó az egyedüli elmebeteg a kerületben, sajnálatos módon.
Mi egész jól "megszoktuk" hogy ordibál, hogy mindenféle szemétnek elhord engem, a férjemet kikiáltotta gyilkosnak:O, hogy állandóan beragasztózta az ajtózárainkat, stb. De ez a baltás szitu feltette az "i"-re a pontot. Még az incidens napján elköltöztünk hugimhoz, aztán meg ide a 18.kerületbe. Amúgy a röhej az az egészben, hogy kislány korom óta ismerjük egymást a hölggyel, ugyanis Nagymamám lakása lett az enyém, én örököltem meg Nagyim halála után...
Nem, a Dózsa meg az Árpád híd között. Mi a Visegrádi 91-ben lakunk(laktunk).
A Lehel meg a Dózsa között van a Visegrádi úti SZTK. Az a 47/c szám alatt van:)
Az Újlipótváros, legalábbis Én itt lakom tőle 2 utcára és az Újlipótváros. :-)
Amúgy ez ilyen kerületi ártalom az elmebeteg öregasszony meg öregember...a mi lakásunkban is lakik egy, üldözési mániája van, meg azt hiszi, hogy prostituált a szomszédja, és ezt ki is írja a liftbe :-D anyósom aki a Vácin lakik, alatta meg kiabál egy öregember :-D
Mi Angyalföldön lakunk(laktunk), a Visegrádi utcában. Az Árpád híd és Dózsa György úti metrómegálló "között".
Balázsom 2év2hós, eleven kisördög:)
Most per pillanat a 18.kerületben szolgálati lakásban tengődünk, mert a skizofrén alattunk lakó majdnem ránk törte az ajtót egy baltával, szóval jobbnak láttuk ha eljövünk, ugyanis se a rendőrség se a mentősök nem csináltak vele semmit, nekünk meg Balázs a legfontosabb... Féltem magunkat az idiótától. Most várjuk hátha történik valami, már nagyon visszamennénk a lakásunkba...
ó, sziasztok! :-) merre laktok? Angyalföld? Újlipótváros? mi újlipótvárosiak vagyunk, sokat megyünk a Szt.István parkba
gyerkőcök mekkorák?
Szia!
Mi jelen pillanatban a 18. kerületben lakunk, de a 13. kerületben van a lakásunk. Az alattunk lakó skizofrén nő miatt kellett menekülnünk, de most már örülnénk ha történne valami és rettegés nélkül visszaköltözhetnénk.
Merre felé laksz a 13. kerületben?