Xbox 360 másolt dvd-t visz, akkor másolt játékot is? (tudásbázis)
Elite/Super Elite hosszú játék időkhöz/napokhoz - ünnepnapi kivételek akár, vagy - , például hétvégenként, VAGY Slim 250 GB vagy 320 GB ha nincs hosszan használva játékra. - kb. egy munkanap órái-ig használva egyhuzamban csak, és után van ideje hűlni.
Dizájn + van-e speciális csatlakozójú füléhalgató, hány kézi-vezérlő van hozzá, speciális kiadások: hány extra gyári játék.
Még egy pár tízezres kisvárosban is bőven ötezer alatt aki "megchipelik" - lehetővé teszik, használni a másolt játékokat, plusz extra videó lejátszott is kaphat - és jól vagy jobban.
Van váltókapcsolós chip is, ahol legálisba vissza lehet tenni. Úgy a live, internet kapcsolat nem tiltja le ! magát az eszközt is "végleg" !. A chip-eltet meg az igen. Váltósnál figyelni kell, melyik állapotában van, ha internetre kötik.
Rizsa:
Van ahol sok volt, és mégis a HDD-n kívül kevés - kivétel az ár hatások , (((egy kivétel a Core és korai Pro 20 nem jó a korszerű tévékhez!!!)))
Van-e és mekkora háttértár a játékoknak a lassú betöltést vagyis játékba kerülést, és ott döcögős mozgást kikerülendő, ja és fel és le telepítgetések - csiki-csuki - elkerülésre. (Anno Core, Arcade, de ma a Slim 4GB-nél nincs, csak a mentések és beállításoknak sem sok hely, teljesen kerülendő Core-nál az sem.),
Kezdetieknek rossz összeszerelése, nem vették le az egyik processzor hűtőjének védőragasztóját, és úgy szerelték be, attól anno kiégtek, egybe szűk félnapos használatok után.
Viszont a Slim-ek (is) szeretnek melegedni. - bár ez a hosszútávú, egy huzamban főleg játék üzemben lét mellett jön ki igazából.
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni tőletek hogy mi a különbség az Xbox 360 fajtái közt ? Arcade, Premium, Pro, Elite, Slim ( Most akarom meglepni a gyerekeket )
Akkor az szerencse:)
ÍGy mindenki jól járt!
Köszönöm mindenkinek a segítséget,kiderült,hogy ki van flashelve:-)
Szép napot:-)
Na szóval,barátom azt mondta h attól,hogy a másolt filmet viszi,még nem biztos hogy ki van flashelve,azaz hogy a másolt játékokat is vinni fogja.
2 variáció van,vagy megkérdezed fiad
vagy veszel 1db másolt játékot és vagy viszi vagy nem ....kiderül!
Jah igen,így értem.
Ezt az xboxot most kapja meg fiad?És mellé szeretnél még játékokat?
Vagy az xbox már nála van?Csak játékokat szeretnél?!
Nagyon köszönöm, előre is a dolgot:-)
Attól félek,hogy elvisszük a gépet és azt mondják,hogy kikellet chipelni..És közben kivan már érted?... Nem akarom,hogy lehúzzanak:-(
Megkérdezem barátom,erről a másolt fim-másolt játékos dologról és írok.Ő jobban tudja mint én.
De amúgy,ha már 1x ki volt flashelve,akkor még 1x már nem fogják.Gondolom én!Mint a kártyafüggetlen telefon,ha már 1x az,akkor nem kell még 1x...sőt nem is lehet.
Nah használtam vettem a gépet.Másolt dvd visz azt szeretném megtudni,hogy akkor másolt játékot is vinne?
Köszi mindenkinek:-)
A flashelés nem gyári alap.Szóval,ha boltban vette és ő saját maga nem flasheltette ki,akkor nincs.Ha igen,akkor igen.
Ha használtan vette,akkor ....azt nem tudom,hogy meg lehet-e valamiből mondani?Így ránézésre nem hiszem.
Amúgy én sem vagyok xbox szakértő...nekem csak barátom játszik vele.:)
Sziasztok!
Köszia válaszokat én egy kétgyermekes anyuka vagyok tök h.. az xbox-hz,azt szeretnémmegtudni,hogy honnan tudom,hogy flaselve van e?
Mi az,hogy másolt játékot?
A játék az Dvd-n van,nem?
Ha a DVD-t viszi,mert gondolom flaselve van,akkor a játékot is vinnie kell...vagy nem?
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek az Ikariam nevű netes játékot?
- Ismered a 2048 nevű játékot?
- Bölcsibe vitt játékot a gondozó hazavitte, de szólt! Szerintetek?
- Ti vennétek kisfiúnak "lányos" játékot?
- Milyen játékot szeretnél a Hoxa portálra?
- Játékszoftvereket ha kiírok DVD-re (egy lemezre több játékot), akkor azok működni fognak? A játékok elvileg csak lemezről indulnak el.