XBOX 360 gépet kapott a fiam karácsonyra és a lemezt bekarcolta a gép. Lehet valamit tenni? (tudásbázis)
Megkapta a gépet és az új lemezt hozzá.Én úgy raktam neki össze a gépet,hogy vízszintesen fektettem le.Játszott is vele egy darabig;aztán gondolt egyet és mivel a barátjánál úgy látta,ő feltette az íróasztalára függőleges helyzetbe a gépet,úgy hogy a lemezt nem vízszintesen (mint egy PC-be) hanem függőlegesen kellett beletenni.Próbálgatta...nem indult el...aztán hívott engem,hogy nézzem már meg,hogy mi van?Láttam hogy a lemezen beégetés látszik, mint amikor meg van írva egy körben és bizony nem indul el a játék./ 6500ft-ba került :o( /Mutatta a képeken hogy bizony sok helyen így használják,mert persze én jól leteremtettem,hogy hogy gondolta hogy így fordítja ezt a nyavalyás gépet!!!Szóval szerintetek lehet ezzel a lemezzel valamit kezdeni???
Vannak cd vagy dvd tisztítók; lehet e eredményt elérni ilyen esetben?
az eleg durva ha egy uj gep ilyet csinal. :|
hat ha olvashatatlan a cd, elvileg fel lehet poliroztatni, es remenykedni, hogy hasznalhato lesz. a gepet meg szerintem surgosen ki kellene csereltetni.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Küldj egy jelet az előtted írónak karácsonyi ajándékként és írd le ide, mit kapott
- Mióta anyós stroke-ot kapott már nem olyanok a karácsonyok...