Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
X-Faktor 2016 (beszélgetés)
vannak olyan előadások hogy az emberből kijön a sírás mert olyan megható, maga szám meg az előzmény
Simon Covell elsírta magát...
Ez tetszik nekem :)
Ricky and the drunken saliors :)
Jobb, mint az eredeti. A monotonitása miatt..
megint volt egy értetlen,nem annyira agressziv mint a lány a múlt héten,
Most nem nagyon volt érdekes, - visszajött a roma énekes.
De visszanézheted az "RTL most"-on, - csak regizni kell, és mindent láthatsz, ami érdekel: főző-műsor, reality stb.
Szombaton lemaradtam az x-ről.
Lemaradtam valaki/valami érdekesről?
Speciel engem a hideg ráz tőle.
Amúgy Andrénak olyan làba volt, tűsarkúban, neccharisnyában, hogy húha.. sokan megirigyelhetnék.. 😂😂
Közben nem győztem a férjemre lesni, hogy milyen képet vág!
Nem is tudom. Inkább a ruházat zavar: rövid, lóg, szűk, szakadt..
Nem sok férfiasság van benne.,az biztos.
Ez nem olyan rossz, de.. hol vannak a FÉRFIAK? :)
2 hete szinházban voltunk, a Chicago musicalt néztük.
Vásári André is játszott benne. Női szerepet. Férfi szerepben elképzelni se tudtam volna..
Komolyan némelyiknek annyi esze sincs mint egy molylepkenek.
Mikor Magdit meghallottam tudtam hogy megnyeri.
Na most jön a ,,,nagy sztár,,,
Igen. Eltűnnek a süllyesztőben.
Szerintem sokan nem olyan jók, mint ahogy itt 'tűnik'. Smink, tánc, látványelemek, szinte show az egész, a lényeg, a hang háttérbe szorul.
Kíváncsi lennék hányan állnák meg a helyüket úgy, hogy kiállnak (vagy ülnek) egy szál mikrofonnal és kész.
Ez a Dóri egész jó volt.
Varok egy olyat,mint Rúzsa Magdi volt ,de itt feltünnek meg eltünnek.
Tóth Andinak is különleges hangja van. Nem hallgatok rádiót (csak a retro-t), de úgy gondolom az ő hangját megismerném. Mint ahogy az Oláh Ibolyáét, Tóth Gabiét, Rúzsa Magdiét is.
Azt ne itt keresd. Ezek szerintem olyan egy nyári sztárok. Tóth Andi, akiben tényleg láttam némi tehetséget, ma már mást sem csinál, mint a tetszetős idomait kiteszi közszemlére. De egy énekestől nem ezt várná az ember.
További ajánlott fórumok: