Wordben csak a főcímsor számozódik be, a többi nem (tudásbázis)
Na igen, de szerencsére minden fent van a neten, csak van aki bendzsa, mint én :)
Az előző szakdogámat annak idején még nem én formáztam, ott könnyű dolgom volt.
De holnap elvileg már lesz segítségem, de már ma el kéne küldeni, így is nagyon necces vagyok már :D
Nagyon rendesek vagytok, de közben rájöttem, hogy az volt a hiba, hogy rossz címlistát választottam.
Mindenképpen olyan kell, amiben szerepel a "címsor" szó.
És máris lett egy újabb problémám :D Az egyik beszúrt táblázatom fölé is kéne írnom egy címet, de nem tudok, mert a táblázat kitölti az egész oldalt. Már nincs kedvem újra szerkesztgetni, kéne valami egyszerű mód, hogy be tudjak szúrni fölé egy címet. Amúgy minden álló elrendezésű, kivéve bizonyos táblázatok, azok fekvők.
Már megint én vagyok..
Mégsem sikerült megoldani mindent :(
A Wordben csak a főcímsor számozódik be, a többi nem, pedig be kellene frissülnie mindennek.
Kijelöltem a főcímeket és az alcímeket (címsor1-2), a többszintű listából kiválasztottam, milyen stílusú számozást szeretnék, és csak az első főcímet számozza be.
Valaki tudna segíteni?
További ajánlott fórumok:
- Segítség! A wordben írok és beakarok szúrni egy betűt, eltűnik a kurzor mögött lévő betű, és az egész sort újra be bell pötyögnöm...
- Hogy lehet microsoft wordben a szöveget függőlegesre fordítani?
- A wordben miképp lehet fektetve elhelyezni egy dokumentumot?
- Hogyan lehet wordben és excelben fájlokat illetve egész mappát mások számára láthatatlanná tenni?
- Egymás alatt vannak nevek a Wordben. Szeretném sorrendbe tenni őket, úgy mint az Excelben lehet. De itt a Wordben hogy kell?
- Tudja valaki mitől lehet, hogy ha Wordben gépelek, közben töröl is?