Word király segítsen!!!!!!! (beszélgetés)
Megcsinálható, de nem az alap word tudáshoz tartozik. Szakaszolnod kell ehhez... Beszúrás töréspont/új szakasz az utolsó álló oldalon aztán a a következő oldal végén is (ezzel állítod be, hogy a köv. is álló legyen) és ezután tudod a középsőt beállítani fekvőre... hm... ez lehet, hogy nem volt érthető.
Ha még nem oldottad meg, akkor segítek... privit írj!
Több lehetőség is van, ahogy más is mondta, a képet magát állítsd be először a megfelelő szögbe (ha eredetileg függőleges, akkor egyszerűen csak nyisd meg dupla kattal, és a jobb alsó sarokban kell lennie egy elforgató parancsnak). Ha úgy nem megy, akkor a gép start menüjében van a kellékek között a paint, azzal is el lehet.
Wordben pedig a beszúrásra, majd a kép -> fájlból, és ott ki tudod keresni, hogy az asztalról mit tegyen be. Bár ezt szerintem tudod. Wordben nekem sem engedi már forgatni.
Nem vagyok Word király, bocsáss meg!
Csak egy javaslat: Ne a Wordben forgasd a képet, hanem mondjuk pl a Windows kép- és faxmegjelenítőben és az így elforgatott képet tedd be a Wordbe!
A szakdolgozatomat akarom befejezni, de kifog rajtam a word!
Szeretném, ha álló oldalon fekvő lenne a kép, de a kép formázásakor nem tudom használni az elforgatást.
További ajánlott fórumok:
- Szülés után nagy maradt a hasam, aki tud, kérem segítsen nekem!
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- Logikai feladat, nem boldogulok vele! Aki tud segitsen!
- Aki tud németül az kérem segítsen!
- Könyörgöm segítsen valaki, már nem bírom
- PCO gyanús vagyok! Akik jártasak ebben a témában, kérem segítsenek!