Windows Vista: véletlenül a "minialkalmazások"-ból töröltem, hogyan állíthatnám vissza? (tudásbázis)
7. ee50b7c391
2008. nov. 21. 14:35
Ugy látom legy bajom mire hozászokok ,hogy nem XP-t használok. Biztos hozzá lehet szokni de egyenlőre... :-)
Lehet lesz majd még kérdésem ha elbénázok valamit it az elején, gondolom utána ugyis rááll erre az agyam .
Neked könnyű volt megszokni?
6. kobzos katalin (válaszként erre: 5. - Kobzos katalin)
2008. nov. 21. 14:32
, folytatom, ..., de ha nem, akkor len,jobboldalt kell lenni egy nyilnak, ami a rejtett ikonokat tartalmazza, odakattintasz, és köztük lesz az oldalsáv-minialkalmazások.
5. kobzos katalin (válaszként erre: 4. - Kobzos katalin)
2008. nov. 21. 14:28
bocsi, "oldal" sáv akart lenni....
4. kobzos katalin (válaszként erre: 2. - Ee50b7c391)
2008. nov. 21. 14:27
Ha az ldalsávon, legfelül megmaradt egí olyan, hogy + jel jobbra,balra mutatónyíllal, kattinta rá és bejönnek.
3. e004ab8014
2008. nov. 21. 14:21
Ne aggódj, ez nem tragédia :) Nekem ki is vannak kapcsolva a minialkalmazások, mert semmi hasznukat nem vettem...
2. ee50b7c391
2008. nov. 21. 14:21
Valaki tudna segiteni,hogyan kell visszaállitani eredeti állapotra? Mert jelenleg a minialkalmazások közötti listában sincs benne amit én okos töröltem :-((
1. ee50b7c391
2008. nov. 21. 14:20
Windows vista:sajna most használom először, elég kinai.Első használatkor sikerült a "minialkalmazások"-ból törölnöm :-((
További ajánlott fórumok:
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat?
- Keresek egy hoxást. Nem tudom pontosan a felhasználó nevét, és véletlenül kitöröltem az üzenetét. A keresőn kívül valahol rábukkanhatok?
- Facebookon véletlenül töröltem egy fontos üzenetet. Vissza tudom valahogy "varázsolni"?
- Ha véletlenül kitöröltem egy hosszabb bejegyzést, azt valahogyan vissza lehet állítani?
- Letöröltem véletlenül egy programot a gépről (nem tudom mi volt az), hogy telepítsem le a hangkártyát?