Tanulólecke (beszélgetés)
Ígérni, meg elhinni bármit lehet.
Az a lényeg, hogy lezártad és nem okoztak a történtek lelki megrázkódtatást.
Még 3 be volt tervezve évvégéig
Még egy állandó helyett is akart a hosszú távra,szinte kétségbe volt esve hogy talál e ilyen helyett😮
Én nem tudom mi a baj otthon a nővel...de látszott rajta,hogy szorong,valami gebasz van😊 De nem is érdekel,szép volt jó volt részemről,lezártam. Csak jól esett kiírnom magamból és olvasni különböző véleményeket,meglátásokat...
Lehet.
Én házasság- és családpárti vagyok, ha nem is lesz kutyából szalonna, lehet, hogy 1-1 tévelygő megtér, ha átlátja, mit veszíthet.
Jah, fél, az 5 szex után 😀 addig nem félt annyira.
Szerintem kutyából nem lesz szalonna.
Nem volt már meg az újdonság csábító ereje.
De nem biztos, hogy kell megint neki új kaland. Ha tényleg fél a lebukástól és a lehetséges veszteségtől.
Bocsánat Sanyinak!
Ugrott az oldal.
Nem.
Hanem különbség.
Ahogyan a pasiknál is megjelenik ugyanez, nálunk is.
Igen.
Ezért is írtam a fórumnyitónak, hogy ideig óráig egy használati dolog, majd megunja akkor lesz másik és onnantól a régi szeretővel ellenszenves lesz, mint ahogya azt írta is.
Bár azért még nem vetném el annak a lehetőségét sem, hogy egy új bugyi, egy komolyabb beszélgetéssel helyre rakták a házasságot és a feleség is, a férj is engedett. Kompromisszum.
Nem lehet tudni:-(
Hát ezaz.
7 hónap után meg mégis könnyű lett a férjnek beszélgetni otthon, vagy a feleség oldotta a gátlásait egy új bugyival?
Szerintem egyik sem.
Megunta a pali az új húst és keres vagy már talált másikat.
Ha a nő a szerető? (mint ez esetben)
Mondom, hogy nem verseny, hanem különbség.
Amit mondjuk én, mint feleség nem adok meg, azt megadja más.
Biztosan érted!
Bennem fel sem merült egy ilyen 'női verseny'.
Én még valahogy abban élek, hogy a pasik harcolnak a nők meghódításáért és nem fordítva. 😊
Nem tudok elvonatkoztatni a fórumtól, hogy itt beszélgetés azt követően intimitás nem a feleséggel történt,hanem egy harmadik személy (fórumindító) mert a férjnek lehet könnyebb volt, vagy olyan zárkózott a feleség (nem tudni).
Vallom én is, hogy inkább egy kisebb vitával morgolódással járó "öntsünk tiszta vizet a pohárba" beszélgetés, mint sem holmi pillanatnyi vágyak miatti félrelépés, szerető tartása 7 hónapig.
Huu, hát ha egy kapcsit az lendít tovább, az az én szememben nem sokat érő kapcsi. Ilyenkor szokták mondani a szeretők, hogy "jobbá vált a házasságom, mióta megcsaltam az uram" .. 😌
Inkább beszélték volna meg még a zátony előtt a hiányt.
Nem-nem.
Előtte zárójelben írtam is, hogy nemtől függetlenül.
(adja, kapja= pasi adja, vagy nem szereti adni/nő kapja, vagy nem szereti kapni)
Ohh, én ezt úgy értelmeztem, hogy nőre vonatkoztatod.
Valamiért úgy érzékeltem, hogy meglátásod szerint minden férfi szexista. Ezzel nem értettem picit egyet.
De azért jobban belegondolva számos szexuális lehetőség lendíthet át egy kapcsolatot, házasságot (nem feltétlen az anális dolgokra gondolva, de akár az is), egy ruha, ****, stb, stb....
Mert ha egy kapcsiban valakinek hiánya van valamiből, akkor a kapcsolat előbb utóbb zátonyra fut és akkor jön a képbe a szerető.
Jól tudod, de hiszen én is ezt írtam....
"Az egyik szereti análisan, a másik soha nem adja meg/kapja meg. (különb)"
Jó, akkor tovább viszem 😀
Nem hogy nem minden férfit a farka viszi, de nem is mindegyik kultiválja az anális szexet. 😀 Legalábbis én így tudom.