Szia! Én 4 éve 28 kilót fogytam a W.W-vel és igen jó, hamar látszik,de megvannak a tipikus pihenős szakaszok úgy kb. 5kg-ként. Sajnos visszajött, de csak 4 év alatt és az én hibámból. Szerintem a W.W-nél jobbat nem tudtak eddig kitalálni. Nekem sajna már csak gyógyszeres segítséggel megy,mert a sok jo-jó miatt már nem akart lemenni semmi. Így tartom az alapokat + a gyógyszer segít, így megyeget lefelé újra.
igen,most nézegetem anaplódat,meg az adatlapodat.Sztem te is nagyon jól nézel ki,csinos vagy.És látom te is '90es:)
Hát én szoktam kocogni,meg heti 2-3szor R.Rékázni,40perc ,az igényes nők edzésprogramjat szoktam.És most várom Kiacz-tól egy DVD-t,és ugy gondoltam abból még ráteszek plsusz 20percet,az hetente 3szor 60perc lenne.Én haspréseztem,lde itt lebezséltek h az ugy semmit sem ér,merthogy semmi nem fog látszódni.éEz igaz?
Szerintem ne sanyargasd magad koplalós dolgokkal, mert nem sokat érnek...Nem tudom ugyan, h mennyit mozogsz. Ezekre a területekre nekem nagyon bevált konditeremben a taposógép, mert ha kicsit kitolod a popsid és előre hajolsz mikor csinálod akkor a csípőre is nagyon jól hat:) A comboknak meg ugye alap...Hasra pedig a hasprések, stb.
De pl nekem a kocogás is használni szokott ezekre a területekre.
Jaj,de édes vagty:)Hát pedig legalább egy 5-t szertnék lefogyni,de má nem nagyon jut eszembe mit tehetnék.A combom és a hasam a problémás,na meg ott a csipőnél a hus-mus:)