Weight watchers diéta pro és kontra (tudásbázis)
Perfect!!!
A személyre szabott diéta a tuti! Régebben én a 90 naposat csináltam, de a mértéktelenségemen az nem segített:(
Viszont a kalória visszafogása (tul.képpen a WW-nek s ez a lényege) megtanít mértéket tartani:)
ez ilyen magam által kitalált diéta:D úgy néz ki, hogy igyekszem alacsony kalóriatartalmú ételeket enni, száműztem a kenyeret a tésztát a konyhából. Eleinte számoltam, hogy naponta mennyi kalóriát eszek, de a második hétre már összeszűkült a gyomrom, így nem tudom annyira teleenni magam, mint eddig. Igyekszem lassan enni, hogy érezzem a teltséget és megálljak (korábban bármennyit megettem abból ami előttem volt)
Nagyjából ennyi. Két hete csinálom, eddig kb 2 kilo ment le.
Igen ezt elismerem, hogy a főzés bizony elég macerás. Én a hozzávalók pontjait adom össze, majd lemérem az étel tömegét, végül kiszámolom száz grammra:)
Hát mit mondjak, elég körülményes de én ezt kimondottan élvezem, amíg fő az étel meg is van.
Ezt lehet úgy fogom kiküszöbölni, hogy legközelebb eleve leírom a receptet, hogy mikor mennyi cuccot adtam hozzá és akkor legközelebb már tudom, hogy az mennyi pontot ér. Hűűűűűűű, most megvilágosodtam:))))
Tényleg? Én már közel 10-et fogytam vele.
Mondjuk ez is olyan, hogy valakinek bejön, valakinek pedig más diéta hatásos.
Minden esetre, ha valamiben tudok segíteni, nagyon szívesen.
Szia!
Írd be a google-be a diéta nevét és sok infót kapsz róla. A lényeg, hogy kalória számlálás helyett pontokat számolsz, ami sokkal egyszerűbb. Nem kell koplalni és az életed részévé teheted. Ez segíthet a jojó ellen.
Sziasztok!
Mi ez a Weight watchers diéta? hol lehet róla többet megtudni?
Nekem eddig ez a diéta vált be legjobban, de én is kíváncsi vagyok mások véleményére. :)
Miért jó? Mert nem mondok le semmiről, és ha kiscit is odafigyelek, már csökken a súlyom.(Sőt, néha akkor is csak stagnál, amikor nem figyelek! ;) )Amúgy meg jól áttekinthető: azokat a kajákat, amiket gyakrabban eszel, hamar megtanulod pontozni, így én már nem is használom túlzottan a ponttáblámat. :)