Webkamerát jelző ikon látható-e a partnernél, ha ő éppen mással kamerázik? (beszélgetés)
Nálunk úgy mondják: kontakt.
De lehet hogy csak a tájszólás miatt.:)
Úgyúgy, hibás az akt.:)
A kérdésre:
Akkor is kinn lehet a jel, ha nincs is kamerája. Tudom ez nem válasz, de a fals infó azt sejteti, amit...:)
NEM AZÉRT TŰNT EL!!
VALÓSZÍNŰ HOGY OSB KAMJA VAN ÉS PONTAKT HIBÁS!!
Pedig most ezen nagyon felhúztam magam, mert 3/4 órára eltűnik az ikon, aztán negyed óráig látom, utána megint majd 1 órát nem, és az állapota mindvégig elérhető.
De azt mondod ez nem biztos, hogy azt jelenti, hogy mással használja éppen a kamerát?
Illetve nem biztos, de akár ezért is lehet, hogy nem látom?
ne légy féltékeny, felesleges energiapazarlás:D
ja és msnen bármi elő és eltűnik az nem jelent semmit
kérdezz rá, ha azt mondja nem, hidd el neki
A következő lenne a kérdésem:
Egyik parneremnél msn-en alapból látható a webkamerát jelző kis ikon. Ha nálam nyitva van, a párbeszéd ablak, és ez a kis ikon egyszer csak eltűnik, majd bizonyos idő után újra megjelenik, akkor ez azért van, mert az alatt az idő alatt, míg én nem láttam a webkam ikonját, addig mással webkamozott???
További ajánlott fórumok:
- Ha lenne az oviban webkamera, benéznél, hogy mit csinál a gyereked?
- Szex chat, webkamera
- MSI VR-601x-085 laptop telepítőlemezén hol találom a webkamera telepítőjét?
- Vettünk webkamerát az otthoni gépre, a laptopon eleve volt, most akkor mindent látni fognak a szüleim, hogy miket nézek meg a laptopon?
- Hogyan győzzem le azt a félelmemet, hogy lásson egy nagyon kedves fiú barátom webkamerán keresztül?
- Melyik városban található élő Webkamera, mint Székesfehérváron az Országalmánál?