Waikiki kemping (Olaszország - Lido di Jesolo)! Valakinek van tapasztalata? (beszélgetés)
Szia! Mi a mellette lévő kempingben voltunk, ez a Malibu kemping, nézd meg annak is az árait, mert az közelebb esik a belvároshoz, ami nem mellékes az esti séták során, elég nagy távolságok vannak gyalog.
nem! Igaz én rengeteget sátoroztam életemben, szeretem a hangulatát is. Az a kemping tényleg jól van megcsinálva! Ne a hazaiakból indulj ki! :)
És a sátorozás nem volt túl körülményes? mert mi a mobilházakat néztük de 80euró /ház/éj/ +8euró/fő/nap, ami szerintem marha sok. :S de lehet sátorozáslesz belőle... úgyis csak aludni mennénk este.
mi is sátorban voltunk, le lehet előre foglalni a sátorhelyet is, és akkor tutira van helyetek!
Én 2005-ben voltam ott. Nagyon tetszett! Igényes, saját partszakasszal, és szép az egész! Én csak ajánlani tudom!
Nagyon szívesen. Különben nem sokan tudják, hogy olaszban minnél délebre mész annál olcsóbban jössz ki anyagilag. Szardinia más kérdés. Ha gondolod írd le, hogy az elképzelt nyaralásodnak mik a paraméterei és mikor mennétek, mennyit szánsz rá stb. Ha hallok vagy tudok valamilyen helyről ami passzol, akkor szívesen segítek. Főleg, ha nem ragaszkodtok a kocsihoz. Fapados járatokra igazán olcsó a jegy...
Köszönöm szépen! :) Sokat segítettél! :) de tényleg! :)
Sajnos még így is marha sok lenne :/ valamiből lejjebb kéne faragni, az útiköltségből nem tudunk így a szállásból kell. Úgyhogy nézegetem a sátras megoldásokat is. :)
Köszönöm a segítséget! :)
A 3. táblázat hogy egy nap egy felnőttnek, gyereknek ill öregnek mennyit kell fizetni a nyaralásáért ill. az alatta lévő táblázat, ha vendéged jön akkor mennyit kell fizetni a látogatásáért. Gondolom ez a tengerparti strandbelépőnek az árai. Ezenkívül felszámítanak 5eu foglalási díjjat. ennyi
A 2.táblázat a kocsi napi díját tartalmazza. A tévé 19adóval az árban van, a légkondi napi 4 órán keresztül ingyenes, utána óránként 50centet kell fizetni.
Hát jól megadóztatnak mindent. Szóval az első táblázat tartalmazza a napi rezsit/kocsi periódusokra bontva. a PE1:víz+villany, a PE2:ha csak villanyt akarsz. a PE3: a kis sátrak esetében felmerülő költség A piazzola disabitata: ha nem mész nyaralni, de lefoglaltad, akkor ennyit fognak a számládról levonni. Ezenkívül a hűtő napi 2eu.
köszönöm szépen!! :) már kukkolom is meg :)
[link]
Ezek jóárasítottak szerintem. :) Olaszban is vannak kempingek, és voltunk is, nagyon tetszett nekünk.
sziasztok!
De érdekel, csak közbe elbambultam.
A lényeg annyi lenne hogy Lido di jeselo közelébe terveztünk és nem nagyon találtam 6000ft alatt /éjszakát :S
Itt a link: [link]
Úgy látom mindez a kérdezőt már nem érdekli :)
Megtaláltam a honlapot. Valóban furcsán írják le az árakat. Megnéztem az online foglalást is és az ár 5 személyre, főleg ha a légkondit, villanyt, vizet stb. beleszámítom... szerintem rohadt drága. A tenger pedig Velence közelében nem is olyan szép, mint délen. Főleg, ha autóval jöttök. Ha géppel akkor Bari a legjobb választás vagy Catania!
Tedd fel a webcímet vagy küld el.... gyorsan lefordítom. Ha gondolod utána is érdeklődöm. Pont a közelbe vagyok ezen a hétvégén!
Egyébként megtaláltam a honlapot is, mit nem értesz pontosan?
Leírod a címet? Mi voltunk Olaszba kempingbe!
A családdal szeretnénk elmenni(4fő) és meg is van a webcím, meg minden de egyszerűen nem tudok eligazodni az árakon :S a "MAXI CARAVAN CLASSIC" típusú szállást néztük. És szóval nem tudok kiigazodni rajta :S
Aki volt már, nagyon hálás lennék ha segítene :$
Waikiki kemping (Olaszország- Lido di Jesolo)! Valakinek van tapasztalata?
További ajánlott fórumok: