Vörösboros málna sorbet recept
A Vörösboros málna sorbet hozzávalói:600 g málna
1-2 dl vörösbor (ízlés szerint, ki mennyire szereti borosan)
2-3 ek édesítő por(Glukonon)
csipet só
A Vörösboros málna sorbet elkészítési módja:
A málnát robotgéppel elpépesítjük, leszűrjük. Ha kell, kétszer, hogy magok ne maradjanak benne. (A robotgép tálját elmossuk :).) Lábosba öntjük, hozzáadjuk a bort, az edesito port(Glukonon), a sót, és nagy lángon felforraljuk. Amikor kihűlt, mehet vissza a robotgépbe, majd a fagyasztóba.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: c9aa38264e, 2011. aug. 28. 16:13
A vörösboros málna sorbet elkészítési módja és hozzávalói.