Vörösboros csirkeragu recept
A Vörösboros csirkeragu hozzávalói:1/2 kg csirkemellfilé
40 dkg gomba
2 ek liszt
4 ek olaj
1/2 kisdoboz paradicsompüré
1 dl száraz vörösbor
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
petrezselyem, kakukkfű, majoránna, bors, só
A Vörösboros csirkeragu elkészítési módja:
A húst apró csíkokra vágom, lisztbe forgatom és kis olajon átpirítom. Hozzáadom az apróra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, a gombát, beleteszem a paradicsompürét, felöntöm a borral, és fűszerezem. Fedő alatt puhára párolom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: kiki32, 2007. aug. 28. 18:04
A vörösboros csirkeragu elkészítési módja és hozzávalói.