Vonzódás vagy csak szimpátia? (beszélgetős fórum)
Szerintem, ne menj bele semmiféle kapcsolatba egy házas pasival, azzal csak magadnak csinálsz problémát.
Én a helyedben ritkítanám azokat az alkalmakat, amikor chateltek, stb.
Ha állandóan "körülötted legyeskedik",akkor gyanús!:) De azt szerintem érzi egy nő,ha "vadásznak" rá!
Talán figyeld meg,hogy hogyan viselkedik a többi kolléganőddel!?
De,ahogy már írtk,mindig a Nő dönt! Rajtad múlik,hogy mi lesz belőle-szimpátia vagy vonzódás!? A pasik csak adják magukat,ill. a lehetőséget...:)
Hogyan tudná bárki is megmondani ezt?
Ezt neked kell tudni.
Bírom, amikor a kollégák tudják, hogy nem jó a házasság....Honnan? Látjátok? Elmeséli?
Nevetséges.
Az én kollégáim azt hiszik, hogy itthon én hordom a nadrágot. Volt egy kolléganőm, aki azt gondolta, hogy a férjem egy szomorú szemű, csendes nem túl jó pasi. Amikor meglátta a férjemet, akkor mondta ezt el. Jót nevettem rajta:))))) Hiszen a férjem egy magas jóképű, jó humorú, életvidám pasi:))) Mindketten hordunk nadrágot:)
Tehát, akármit félreérthettek.
Ha pasit akarsz keress mást. Engem is kedvelnek a pasi kollégáim és sosem jut eszembe, hogy azért, mert akarnak valamit. De lehet ma rákérdezek:))))
Te mit szeretnél,hogy vonzódás vagy szimplán szimpátia legyen?
Te döntöd el,hogy hogyan fogadod ezt..rajtad múlik egyedűl...
az ha valakinek rossz a házassága és pillanatnyi fellángolást érez valamelyik kollegina iránt nem újdonság a munkahely az munkahely..ott nincsenek otthoni problémák és általában a kolléganők oly megértőek tudnak lenni...
minden rajtad múlik ,hogy hogyan veszed fel a dolgot és hogyan tudod kezelni..azzal,hogy belézúgsz nem sok jót teszel magadnak..hisz házas..családos.
legyél reális és gondolkozz úgy!
További ajánlott fórumok:
- Online ti mennyi chatelés után örülnétek egy randira hívásnak, ha megvan a szimpátia?
- "Kínos" vonzódás
- Valaki ismerkedne és találkozna is itt valakivel ha megvan a szimpátia?
- Lehet kölcsönös a szimpátia?
- Lehet, hogy tényleg csak barátság? Honnantól vonzódás?
- Az idő múlásával megszépülhet a másik és kialakulhat vonzalom, ha erős kezdeti szimpátia van?