Vonzó lehet egy olyan pasi, aki nem szeret titokzatos lenni, hanem egyből kiteríti a lapjait? (beszélgetés)
Bocsi, de ne keverjük az őszinteséget a nyafogással.
Amit írtál arról az jutott eszembe, hogy akkor inkább legyen titokzatos, tehát titkolja el, hogy 3 gyerek után fizet tartásdíjat, mintsem panaszkodjon, hogy nincs miből!:)
Jó, de első randin ne öntsd a lányra az egész életed fájdalmát, csak mert "őszinte" akarsz lenni. Egy első randi nem erről szól szerintem.
Mi ez a titokzatos dolog amúgy? :D Valami új trend? :D
Annyira egyszerű amúgy. Egy első randi annyiról szól, hogy megismeritek egymást egy kicsit. Aztán ha tetszik, akkor megismeritek egymást jobban és jobban randiról randira. Nem kell az első randin elmesélni, hogy hogy sírsz esténként a párnát ölelgetve. De ez nem "titokzatosság", ez normális, emberi viselkedés, hogy meg tudja különböztetni, hogy melyik kommunikációnak hol a helye.
Ahogy a csajok írták, találj egy középutat! Bár továbbra sem tudom, mit értesz titokzatosságon. Zorro maszkban randizást?
Egy korosztály vagyunk, én kiütést kapok a "titokzatos" pasiktól...
Beszélgettem már ilyen sráccal, illetve próbálkoztam beszélgetni. Nekem úgy jött le, hogy a kétszínűség egyenlő volt nála a "kiismerhetetlenséggel"...stb. Nem szeretem a játszmákat, amikor valaki csak rébuszoknak képes beszélni, saját magát pedig vmi megközelíthetetlen csodás misztériumként/lehengerlő macsóként szeretné beállítani. A legtöbb lány (legalábbis, akiket én ismerek) szintén nem kedveli ezt a hozzáállást. Add magadat, szerintem csak akkor leszel boldog egy lánnyal, hogyha nem kell megjátszanod magad a kedvéért. Másrészt, hogyha nem vagy őszinte a kezdetekben, idővel úgyis rájön, milyen ember vagy igazából...Sokkal rosszabb később rádöbbeni, hogy nem illetek egymáshoz.
Viszont, amikor azt írod, hogy jobb a személyes dolgokkal kezdeni, mint jelentéktelenekkel...Ancsika688 írta, hogy meg kell találni a középutat. Nekem inkább az a véleményem, hogy fokozatosan jobb ismerkedni. Hogyha beszélgetni kezdek egy fiúval, engem is zavarba hozna, hogyha rögtön a legintimebb témákat vetné fel, és teljesen megnyílna. Arra gondolnék, hogy még nem is ismerem, ráadásul a neten benne van a pakliban, hogy átver (attól függetlenül, hogyha te nem is vagy ilyen, sok a furcsa emberke, ugye). Szerintem érdemesebb olyan témákkal kezdeni, amik könnyedebbek, mégha érdektelennek is tűnnek. Így el tudjátok dönteni, hogy egyáltalán egy hullámhosszon vagytok-e, jól kijöttök-e/megértitek-e egymást. Ha beindul a beszélgetés, nyugodtan bele lehet menni mélyebb témákba is szerintem.
Engem nem vonzanak a titokzatos férfiak,de ne legyenek nagyon kitárulkozóak és érzelgősek sem.
Meg kell találni a középutat,és természetesnek maradni.
Hát nekem nem jön be, amikor titokzatos valaki... a felnőtteknek nem kell taktikáznia, szerintem, mert az már régen rossz.
Persze nyilván az egyenes tényközlés sem olyan egyszerű... de a normálisan felnőtt emberek kezelni tudják.
További ajánlott fórumok:
- A titokzatos mobil
- Mi lehet ez a titokzatos betegség(hasi és izületi fádalmakkal)?
- Minden gondolatot, érzést kitárni, vagy titokzatosnak maradni jobb egy kapcsolatban?
- Ismerkedésnél mi a jobb, ha egy pasi tud rólunk mindent, vagy ha picit titokzatosak vagyunk?
- Ez a titokzatos TITKOS naplózás!
- Az a titokzatos anyagcsere...