Voltál ma a Gólyavárban az agykontroll havi találkozón? (beszélgetés)
Szia, épp most léptem be, és látom, Te is most voltál itt.:)
Látod, olyan érdekes, én is mostanában gondoltam, h elmegyek egy 4 napos ismétlőre, de amikor felhívtam az Irodát, h van-e még a köv. tanf-ra jegy, tul.képpen lebeszéltek,h minek akarom mind a 4 napot megismételni, hisz már tudom az alapokat, menjek inkább az 1 napos ismétlőre.
Akkor ennyiben hagytam a dolgot, de ahogy filózgattam rajta, igazából nem a technikák miatt, hanem inkább az inspirációért mennék.
Amúgy ez a családállítás engem is annyira érdekel, könyvem már van róla.
Te is szoktál ismételni?
Én még az ősidőkben, asszem '94-ben végeztem, és azóta egyszer v talán kétszer ismételtem.
valahogy mostanában nagyon el vagyok kanászodva AK terén, pedig pont most nagyon kellene.
Hát persze ezen csak én változtathatok.:(:)
Bocsásd meg hogy a nevét nem tudom de ha a könyvesboltba (neten) megtalálod ki irta a tyúkok és marhák c. könyvet ... Na ő volt
előszőr elmesélte az életét... tönkre ment minden , házasság, munka...
látod megfogtál, mert annyi mindent mondott...
de az biztos hogy minden évbe 2-3x is elmegy a 4 napos ismétlőre, és naponta 4x meditál
azt hiszem igen , elment egy tenfolyamra, és hiába csinálta nem müködött, mire játszadozni kezdett, hogy talán nem jót kér...
és megváltoztatta kéréseit...
és visszajelzést is programozott magának, ha válasz a közelébe akkopr viszkessen a térde....
aztán sokat mesélt a tökeleteitgetésről, és hogy mi mindent kipróbált , ami engem megfogott vmi Heiling féle család... állitás? itt tudta meg hogy a nagyszüleinek milyen élete volt, és miért kapott ő a szüleitől azt amit kapott...
de volt terapeutánál is... sok féle dolgot kipróbált, de már sinen van az élete....
a megpróbáltatásait azért mondta el, mert van remény a reménytelen helyzetekben is
(AK-sok tudjuk) és hogy a HIT mennyire fontos
ha kérdésed van , bátran
Nála(az írónőnél) is úgy történt, h az agykontroll indította el a spirituális úton?
Vagy leginkább megmaradt az agykontroll technikáknál?
Egy Irónő, érdekes volt.
Fiatal és elmesélte spirituális fejlődését... napjainkig
László bátoritotta irja meg a sikertörténeteit is.
Igen
és Te?