Volt már valakinek problémája a Klion gyógyszerrel vagy hüvelykúppal...mellékhatások? (tudásbázis kérdés)
Nos velem is ez a baj.
Cifran és Isoprinosine mellett kaptam,de a harmadik naptól irgalmatlan hasmenésem volt.Tegnap regfel vettem be utoljára,de még ma reggel is.
Az orvos és a gyógyszerész szerint sem az Isoprinosine a ludas,hanem a Klion.Állítólag az elhagyása után több napig lehet még erős hasmenés.
Borzalmas.Helyettesítője nincs.
Sziasztok!
Nekem az arcomra írták fel a gyógyszert, de kb. 4 szem után tele lett a hasam, derekam, lábfejem, karom, kézfejem kiütéssel, szóltam az orvosnak és mondta hogy hagyjam abba, szóval Pocok:) te se vegyél be többet belőle és hívd az orvosodat. Én kaptam helyette egy hasonló gyógyszert és attól egyenlőre nincs bajom pedig már az 5. szemet vettem be.
Hello!
Én most szedtem be Reflux mellé társult Helicobakter miatt a Kliont Klaciddal.
Miután az utolsó napi adagot is beszedtem (1hétig) fájt picit a gyomrom vagy 2-szer, ennyi volt az össz. mellékhatás, de az normális, hogy 3 nappal utána a szájnyálkahártyám, a nyelvem ég, és olyan kis fehér izék jöttek ki, mint az afta?
A szám 2 szélén a zug meg berepedt.
Volt valakinek ilyen? Normális, hogy ez nem a 7 nap alatt jött ki amíg szedtem?
A Klion tablettának borzasztó mellékhatása van:
néhány napja szedem, és hasmnenés, görcsös hasfájás és hasonló kellemetlenségek..állitólag nagyon erős.
nekem a kúppal semmi bajom.
reggel olyankor korábban keltem jöttem mentem aztán éreztem , h jön kifelé és akkor megmosakodtam.
a krémet írja itt vki...ha az hüvelykrém amit a fecskendő szerűvel kell felnyomni?
van egy kis tubusos krém is de nekem az meg nem jött be soha. azzal semmi hatást nem értem el mikor a doki írta kúpot és krémet kívülre.
Hát az nem jó!
Mondjuk én nem mostanában szedtem....nekem már az utolsó alkalmakkal Pimafucint írtak fel - asszem jól emlékszem.
De ha jól emlékszem ennek a Klion-nak rém rossz íze van, mint a régi Marypen.
Én szedtem anno...de nekem semmi mellékhatás nem volt.
Neked igen?
Igazából terhesség alatt szedett klionnal kapcsolatos tünetek,panaszok érdekelnek,de bármilyen tapasztalatra kiváncsi lennék.
Hiába csökkentettem az adagot(orvosi javaslatra) továbbra is rosszul vagyok tőle...sőt ma már viszkető kiütések lettek a hasamon...és aggódom a baba miatt is. Gondoltam abbahagyom aztán elmegyek a dokihoz...csak érdekelne más is járt e már igy..
Köszi......
További ajánlott fórumok:
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- A gyógyszerszedéstől jött már ki valami mellékhatás rajtad?
- Norcolut gyógyszerrel kapcsolatos vélemények, mellékhatások és alkalmazása
- Syncumar mite.Kérlek segítsetek! Másnál is jelentkezik ennek a gyógyszernek a mellékhatása?
- Estére előjönnek rajtam csalánkiütések. Nem tudom mitől lehet, esetleg gyógyszer mellékhatása?
- Endometriózis kezelése: gyógyszeres, vagy injekciós kúra?Melyik jár kevesebb mellékhatással?