Volt már valakinek csak az egyik térdén zsírszövet-szaporulat? (tudásbázis)
4. 51d2a81b36 (válaszként erre: 2. - Dominós)
2013. jún. 25. 12:03
Mióta van?
3. 51d2a81b36
2013. jún. 25. 12:02
Ortopédiára jártam mostanában, ugyanis b 20 éve volt egy motorbalesetem, a térdem sérült! Pár hónapja ez a térdem kis pufika lett, és a lászáramon kicsit húzódott lefele, azt hittem a baleset miatt! Az ortopédán megultrahangoztak, és azt írták a papírra hogy " A beteg által jelzett területen a subcutan zsírszövetréteg kiszélesedett, de egyértelmű körülírt képlet nem ábrázolódott! " A doktornő azt mondta, ezzel nem lehet mit kezdeni, de Én szeretné! Nem vagyok túlsúlyos, max 10 kg felesleg van rajtam! Akinek volt ilyen, vagy tudja hová forduljak, kérem segítsen! Köszönöm!
2. dominós
2013. jún. 25. 12:00
Nekem mind a kettőn van...ezért nem járok miniben :) ronda.
1. 51d2a81b36
2013. jún. 25. 11:58
Hallott vagy volt már valakinek csak az egyik térdén zsírszövet-szaporulat?
További ajánlott fórumok:
- 3 betűs! Juss el az EGYIK SZÓBÓL A MÁSIKIG úgy, hogy mindig CSAK EGY BETŰT CSERÉLSZ ki!
- Kinek mi a tapasztalata: hogyan működik, ha a párjával azonos vallású, vagy egyikőjüknek van, másiknak nincs vallása? (Csak akit érint)
- Hogyan érintene téged - háztartásodat - ha egyik napról a másikra egyszercsak nem kapnád meg a fizetésedet? (Ha gyesen vagy akkor a párod)
- Az unokaöcsém belázasodott egyik pillanatról a másikra:( mit csináljak vele? még csak 5 éves...
- Középkorú párok ahol csak az egyik halad a korral a másik nem, de irígyli
- Szerelem csak az egyik fél részéről...csalódások