Volt már valaki úgy, hogy szive szerint megölné a párja volt kedvesét? (beszélgetés)
Mintha mi nem lettünk volna sehol senkinek ex...
Csajok!Erről én is tudnék mesélni!
A görény aranyos állat!Inkább csótány!Sajnos ilyenek az exek!Milyen érdekes,hogy milyen egy cipöben járunk!Még most is zaklatja?
Nagyon sok keserűséget okozott a hülye sms-ivel amiben még mindig a párom után nyafogott meg enyelgett.
Sunyi alattomos kis görény.
Szia!Hidd el legszivesebben énis azt tettem volna, de anyosom iránti tiszteletböl nem csináltam Meg én ugy gondolom jobban idegesiti ha nem reagálok a hülyeségeire.
Szia!Hát ez nem semmi.Én ott biztos,hogy felpofoztam volna a helyedben.Ez egy gusztustalan nö!
Akkor is nála lennének a gyerekek?én hülye azt hittem hogy a párom exe már nem tud felhúzni!tegnap sikerültneki,15éve elváltak, tegnap temettük szegény anyosom s megjelent a temetésen aposom is azt mondta hogy minek hisz soha nem birták egymást a mamával!Azt a mártir arcot amivel szoszerint levágta a koszorut!ha nem ilyen helyen vagyunk lett volna1-2szavam!
És mi van... ha anyuci lépett le ???
hihi ! Gondolod van neki ? Lehet rajzolt magának ! Ha lenne pasija.. nem veletek foglakozna ,hanem az új párjával !!!
Mert ..az anyósodnak több esze van ,nem hallgat rá .!!! Tudod szeretni csak olyan embert lehet , aki maga is képes szeretetet adni !!!
Én is ismerek ilyent ,aki nemtud belenyugodni a párja új kapcsolatába. De az nem kígyó ,hanem görény :))))) Tudod a hazug embert elöbb utolérik ,mint a sánta kutyát . Aki meg más képébe hazudik az meg egy jellemtelen ember !!!!! Én úgy gondolom ,ha valakit szerettem , annak a válás után sem teszek keresztbe !!!!!!!! Az ilyennel soha ne mocskold be a kezedet , az élet fizesse meg neki ...amit mások ellen elkövet .
Sziasztok Csajok!Van valaki?
Én is beigértem már egy pofont a NAGYSÁGOSASSZONYNAK. De még tartom magam, csak az a gond, hogy a fiuk 6 éves, ugyhogy még egy ideig nem szabadulunk tőle...és nem miníg hagy élni minket.
Sziasztok!Remélem holnap folytatjuk!
Akkor nekem még jobb a helyzetem,mert engem nem tud az Anyósom elött áztatni,mert ö sosem szerette,engem viszont igen!
Nem jól tudod!Ö nem örült,hanem veszett!
majdnem nekiugrottam,párom fogott le,de miután habzó szájjal üvöltözte mindezt,gondoltam elég büntetés neki az,hogy örült..nem koszolom be a kezem vele
Az én páromnak is ilyen idióta volt az exe.Még annó én próbáltam meg renbehozni a kapcsolatukat.Aztán kiderült hogy ő megcsalta,szakítás lett a vége.Miután összejöttünk elég sokáig próbálkozott.Hívogatta, sms, sőt még a szüleihez is elment hátha majd az segít ha náluk bevágódik.Ezekkel csak annyit ért el hogy a párom szülei nem szerettek, de mást nem.
Egy idő után feladta, de azóta is ha meglátom elfog a hányinger.
Azért erre a beszólásra én is ugrottam volna.Ez nálam olyan mint amikor a szüleimet szidták.Közöltem hogy ezt azért mégse kéne.Erre kaptam egy olyan választ hogy: ő, nem tudta hogy nem élnek.Ez nem kifogás.vagy amikor hasonló dologgal a hugomat bántották.Ez mind olyan dolog amit nem hagyok.A családomat senki sem bánthatja még csak szavakkal sem.
akkor felejtő.... én most találkoztam volt barátommal épp elég felkavaró élmény volt :) de a kutyám kimentett a szituból:)mégis elkenődött a szemfesték a fejemen a rakparti séta alatt :(((
Ezért mondtam,hogy beteg szegény,és öszintén sajnálom,hogy valaki,ennyire le tud süllyedni...ja és ezek melleett minta anyának és jó embernek tartsa magát..
ááááá,szemébe röhögtem,és mondtam neki,attól függetlenül ő mit szeretne kifogom hordani,boldogok leszünk,és bármi is lesz az én gyerekemnek mindig lessz apja,(nekik is van közös 2.de egy éve nem láttuk,mert egy fél év után sem tudta elérni a párom hogy odaadja,és belefáradt,most már nem is kéri őket),mert nem fogom eltiltani...ez jobban fájt neki mintha pofán vágtam volna
na akkor biztos h lemészároltam volna azt a nőt..aaaaaaa hogy lehet h valaki ennyire suttyó?!?!?!?!
Abban a pillanatban folytottam volna meg!!!!
Ez így van!Én sem vagyok rászorulva a siránkozásaira,mármint az exére!
Köszi a gratulációt,és sajnálom,de gondolom ez nem ok arra,hogy még legyen babátok...gondolhatod mennyire örült a fájdalmadnak...
Párom exe a szemembe kiabálta reméli,nem tudom kihordani....
Hugi89....azt tudom ajánlani ne foglalkozz vele,mert attól a pillanattól,hogy beszállsz a ringbe leereszkedsz az ő szintjére,meg elkezdődik egy harc,ami nem biztos hogy hamar véget ér,és attól függetlenül ki a győztes megkeseriti a mindennapjaidat,meg szerintem nem kell,hogy olyan fontos legyen,hogy benne legyen a mindennapjaitokban.
Megoldás még az ha a párod is eltudja határolni magát...és csak a gyerekekre koncentrál..ne hagyja,hogy az ex,érzelmileg hasson rá.
Gratula a babához.Én is terhes voltam,csak elment a baba,ez a pi..,meg kiröhögött!!!!!!!!
További ajánlott fórumok: