Volt már valaki lézeres mélyhámlasztáson? (tudásbázis)
6. life14
2010. nov. 5. 20:16
A doktornőt,aki segitett Dr Magyar Piroskának hivják.Magánrendelője:Győr,Liezen-Mayer utca 60.
Telefon:96/419-751
A gyógyszer neve,amit szedtem:Roaccutan
Van fönt róla több információ a neten.
5. life14
2010. nov. 5. 20:06
Nekem 10 éves koromban kezdtek jönni a pattanások.12-13 éves koromra már nagyon csúnya aknés volt az arcbőröm.Állandóan fájt is.Évekig bőrgyógyászokhoz,gyógykozmetikusokhoz jártam,mindenféle csodaszert kipróbáltam,de semmi sem segitett.Az iskolában senkinek nem volt ilyen csúnya arca.Állandoan csúfoltak, szinte minden nap sirva mentem haza az iskolából.Depressziós voltam,kisebbségi komplexusom volt.Amig a többiek szórakozni jártak,én otthon szomorkodtam.A fiuk persze vagy kicsufoltak vagy figyelembe sem vettek.Nem ugy néztek rám,mint egy lányra.Nem értettem,hogy mivel érdemeltem ezt ki.Bármit megadtam volna,hogy legalább egy napra nézhessek ki úgy mint a korombeli lányok.Aztán 14 éves koromban az egyik ismerősöm megadta a cimét egy borgyógyásznak,aki rajta és még sokakon segitett.Én kételkedve és hitetlenül mentem el hozzá,de a végül bevált.Úgy éreztem,csoda történt ennyi év után.Kb 1 és fél év kezelés után nagyon szép lett arcom.Végre bepótolhattam amiről addig lemaradtam.
2010. nov. 5. 19:25
Nekem is csúnya a bőröm. Heges is és tág pólusú. Érdekelne engem is hogy mik a tapasztalatok, hol és mennyiért csinálják?
3. lolitarita
2010. nov. 5. 18:58
Szia!
Pattanásokból kialakult hegek amik már nem olyan mélyek de azért jó lenne végleg megszabadulni tőlük!
2. life14 (válaszként erre: 1. - Lolitarita)
2010. nov. 5. 18:57
Szia.Ha megkérdezhetem,milyen bőrproblémád van?
1. lolitarita
2010. nov. 5. 18:39
Volt már valaki lézeres mélyhámlasztáson?
További ajánlott fórumok:
- Végeztek már rajtad gyógynövényes mélyhámlasztást?
- Mi a véleményetek a mélyhámlasztásrol?
- Van valakinek valami információja lézeres szem műtétről? Esetleg olyannak, akinek speciálisabb volt a szeme?
- Az arcon lévő pattanások miatt megmaradt hegek eltűntetésére melyik kezelés a legjobb? Gyógynövényes mélyhámlasztás, dermaroller kezelés..?
- Volt valakinek 40 év és - 4 dp. fölött lézeres szemműtétje? Mik az utólagos tapasztalatok?
- Green Peel mélyhámlasztást Budapesten hol csinálnak ami nem a SzépHeléna szalon?