Volt már aki spirál mellett lett terhes? (beszélgetés)
Szia!
Minden rendben úgy néz ki :-)Negatív lett a teszt!Kicsit már megjött és fájok mindenhol...bocsi hogy eddig nem írtam...elfelejtettem hogy te nem olvastad a naplómat, mert ott leírtam.
Én saját tapasztalatból tudom írni, hogy a Miréna jó! Kb 1,5 éve használom.
A régi hagyományos spirálokról valóban az a hír járja, hogy terhes lehet az ember lánya. Nem egy és nem két ilyen történetet hallottam.
A Mirénánál is van valamennyi esély, a tájékoztatóban írja a százalékot, de most nem tudom.
Nekem ez bevált!
Elvileg igen,ugyan úgy termelődni kezd méhen kívül is a HCG hormon,amiből a teszt kimutatja a terhességet.
De ezt nem szabad biztosra venni,mert ilyen esetekben lehet probléma a hcg termeléssel is.
Ha furin érzed magad,netán vérezni kezdesz,akkor menj orvoshoz.
Némely fog gátló tabletta is így működik.
A már megtermékenyült petesejtet nem engedik beágyazódni,vagyis mesterségesen abortál.
Látod a méhen kívülire nem is gondoltam...nem jönne most jól egy terhesség.Később szeretnénk közös babát.
Még egy kérdés...lehet hülyén hangzik és tudatlannak tartotok de ezzel sosem foglalkoztam.A teszt kimutatja a méhen kívüli terhességet is?
Csináltam tesztet negatív lett.
A spirál nem a fogamzást gátolja meg , hanem a zigota beagyazodasat a méhbe.
vagyis havonta lehetsz terhes es havonta van egy "abortuszod".
A terhesség lehet méhen kivuli, ami veszélyes. Ha gyanítasz valamit fordulj orvoshoz.
GOOGLEn meg keress utana.
Barátnőm terhes maradt spirál mellett.
Az orvosi vélemények megoszlottak.
Elvetette.
Én is biztosan elvetetném.
Írjon akinek van a témával kapcsolatban tapasztalata...mi van akkor ha...
Mik a lehetőségek?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Stresszes munka mellett max.hány hónapig dolgoznál terhesen?
- Mennyire fáj a spirál felhelyezése? Mire kell számítsak ha ez mellett döntök?
- Fogamzásgátló mellett terhes lett már valaki (Tri regol)?
- Elhalt terhesség mellett lehetnek fokozódó terhességi tünetek?
- Spirál melletti terhesség jelei?Tud valaki segiteni?