Volt akit már átvertek angol bálás ruhával? (beszélgetős fórum)
Udv,
En pedig viszonteladokat keresnek, nem hasznalt, uj es markas ruhakra (diesel, tommy hilfiger, gas, gap, adidas, nike, stb)
Erdeklene esetleg?
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni,hogy honnan érdemes vásárolni angol használtruhát.Lehet bálás,vagy válogatott,a lényeg,hogy ne szemét legyen!
Egy turit üzemeltetek,de idáig még nem sikerült megtalálnom a megfelelő beszállítót.soktól rendeltem már próbaként,de egy sem jött be igazán.Előre is köszönöm./lehet privátba is!/
Szia!
Az egyik forumon olvastam, hogy tudsz néhány jó használt ruha nagykert. Ebben szeretném a segítségedet kérni, ha lehetne, hogy hova érdemes menni, ahol tényleg jó ruhák vannak jó árban.
én most szeretném indítani a vállalkozásomat, és nem is gondoltam volna hogy ilyen nehéz lesz jó ruhákat találni. az nagyon jó szerintem hogy bele nézhetsz a bálákba, esetleg megírnád a címüket, ha nem nagy kérés.
NAgyon megköszönöm előre is a segítségedet!
Üdv. Éva
Na erről beszéltem én is, az angolt azért csak fel lehet ismerni.
Én később vettem olaszt is, olasz nagykerből, iszonyat jó volt, nagyon olcsó szép cuccok voltak (pl. ágyneműk 250/kg) de sajnos csak 3 hónapig volt, majd válás miatt a srác visszament olaszba.
Ja, és a hollandot is nagyon szerettem.
Én benne vagyok az üzletben és márkajelzést tekintve igen vegyes a felhozatal.Igazából én azt tapasztaltam,hogy az angol ruhák a legjobb minőségűek.Én elvből nem veszek olaszt.
Csak úgy fizetem ki a bálát,ha előtte belekukkanthatok.Volt már olyan,hogy vegyes bálát vettem akciósan azzal a feltétellel,hogy nem bontják ki,az sem volt rossz,de ehhez nagyon jó áron kell adniuk,hogy beleférjen a rizikó és ezt csak olyan helyről szabad megvenni,ahonnan már vásároltál és tisztában vagy a minőségi kritériumokkal.
Hello!
Itt vagy?
Azért, mert ennek a 98%-a ilyen volt, de az olasz nagyon klassz volt, azt nem bántam.
Benne voltam az üzletben, fel lehet ismerni az angol cuccot, ebben nagyon kevés volt.
Engem anno, amikor még boltom volt, ha erre gondolsz.
Egy csomó angolnak eladott cuccon volt olasz, vagy német (osztrák) felirat.
Vagy mint vevőt vertek át kiskerben?
További ajánlott fórumok:
- Szégyen, nem szégyen, átvertek
- Szerető lettem-csúnyán átvertek.
- Hova kell fordulni, mit kell tenni, ha átverték a külföldi munkavállalót, és nem tudja, hogy jusson haza?
- Szerintetek átvertek?
- Van valaki aki bálás ruhával foglalkozik?Tanácsok kellenének!
- Angol originál ruhával dolgozom. Baj lehet a terhességemmel?