Szerintetek átvertek? (beszélgetés)
Valami jobb időket.
Olyat, amiben nincs annyi kiszámíthatatlanság, bizonytalanság, mint a mostaniban.
Nem mondod komolyan?!
A feljelentéshez az okmánybélyeg is többe kerül, nem beszélve arról, hogy 6-7 év, mire kitűzik, majd elnapolák a tárgyalást, az utiköltséget ki téríti meg?!
Ezt a próbaidős nemfizetést nem ártana az illetékeseknek átgondolniuk!
Pl. aki sorozatosan nem véglegesíti az alkalmazottakat, attól a 3. ilyen eset után 5 évre megvonnám a kedvezményt. Vagy mit tudom én, de ahogy kitalálták a kedvezményt kitalálhatnák a visszaélőkkel kapcsolatban a szankciót is.
Igen, sajnos ez így van!
Nagyon-nagyon sajnálom a mai fiatalokat és nem lehet őket megóvni a buktatóktól!
Most van egy olyan, hogy 3 hónap próbaidővel veszik fel őket, mert addig nem kell miattuk fizetni, és ha letelt: fel is út, le is út... Micsoda ocsmány dolog, micsoda szemét világ!!!!
Kinek mire van szüksége, - nem kötelező vásárolni!
Van, aki minden meghirdetett útra elmegy, társaságban van, jól érzi magát.
Ha csak egyszer vásárol valami hülyeséget, már tanulhatna belőle. De van olyan, aki úszik az adósságban és tönkreteszi az egész család életét.
Persze nem minden idős ember szenilis!
Van, akinek hiába beszélsz!
Nagyon igaz az a mondás, hogy "okos ember a más kárán tanul" - a buta a saját kárán - a hülye a saját kárán sem...
Bizony, ordas világban élünk!
A fórumindító örülhet, hogy 10 ezerből megúszta a tanulópénzt.
Nagyon sokszor! És ha vissza mertem kérni, fel voltak háborodva, meg voltak sértődve...
8 évvel ezelőtt meghalt az apám, a legjobb barátja tudta, hogy az unokám építkezni akar, felajánlotta a segítségét és pár napra kölcsönkérte az építkezésre felvett milliókat...
Ez volt a legjobb barát, - hogy milyen lehetett az ellensége, arról fogalmam sincs!
És semmilyen úton nem tudja visszaszerezni tőle!
Fel akarta jelenteni, de a rendőrségen azt mondták, hogy vigyen olyan tanúkat, akik igazolják, mely szerint átverési célból kérte kölcsön! És az ügyvéd sem intézett semmit, csak szipolyozta: adjon ennyit és annyit, mert ilyen beadvány, olyan okmánybélyeg, munkadíj...
Hát ezért mondtam: soha, - senkinek, - semmit!!!
25 év mire a banknak visszafizeti kamatostól!
Nagyon keserves tapasztalataim vannak!
Ezt a szegény lányt is átverték! Cudar egy világ van!
Pontosan, - de Ő még nagyon fiatal és sajnálom, hogy kezdi a pofonokat kapni, mert még nincs tapasztalata.
Állás meg mindenkinek kell és mindent megtesz annak érdekében, hogy el tudjon helyezkedni.
Nincsenek gyárak, üzemek, irodák, amik előtt táblán hirdették az állásajánlatokat... sajnos...
Voltam slamasztikában, de nem kértem kölcsön, mert nem tudtam volna visszaadni.
Van olyan, aki úgy kér, hogy nem is akarja megadni!
Ha meg nem tudja visszaadni, akkor kérje "ajándékba", mert teljesen felesleges a "kölcsön" szó!
És ha van képed visszakérni, még meg is kapod a gúnyos megjegyzést: "mi van? kenyérre kell?!"
És máris van egy ellenséged!!!!
Jóra buzdítod. :)
Aki volt már igazán szarban, az tudja milyen jól tud esni, mikor valaki kölcsönad neki. Ez van. Ciki vagy sem.
További ajánlott fórumok:
- Szégyen, nem szégyen, átvertek
- Szerető lettem-csúnyán átvertek.
- Hova kell fordulni, mit kell tenni, ha átverték a külföldi munkavállalót, és nem tudja, hogy jusson haza?
- Ha átvertek egy aukciós portálon, mit tehetek?
- A teszveszen vett telefonomat még nem kaptam meg, szerintetek átvertek?
- Mit csináljak ha átvertek a vaterán?