Vodafone-nál a barátnőmnek kikapcsolták a kimenő hívását, tartozás miatt. Ha nem tud fizetni, mit történhet? (tudásbázis)
14. 7c1de072c3
2010. ápr. 19. 19:06
én egyszer jártam így, de akkor a vodafone volt a hunyó, ugyanis kikapcsolták a telefonomat, a határidö után egy héttel (?????), és kb másnap kaptam meg azt a számlát, ami miatt kikapcsoltak...dolgoztam egész héten, nem tudtam a postára elmenni befizetni, szombaton kaptam az smst, hogy ha most de azonnal nem rendezem, átkerül a behajtási osztályra az ügyem...felhívtam a supportot, ott meg félvállról közölték, hogy be kellett volna fizetnem, és különben is, mivel flottás vagyok (eü. díjcsomag), nem tud mit csinálni...banyek...akkor ordítottam egy sort a supportos p*val, vázoltam a fent leírtakat, nem épp nyomdafestéket türö stílusban, és közöltem, hogy a hangfelvétellel együtt adják át a behajtási osztálynak az ügyet, ha lehet...hétfön felhívtak, hogy elnézését kérnek, meg minden, megkapták a faxot (befizetett csekmásolat), és félreértés, és bocsánat...ennyit a vodafoneról
13. szuper30
2010. ápr. 19. 15:06
Egyenlőre semmi Ha kifizette akkor vissza kapcsolják neki. Addig cska hivásokat tudja fogadni
12. c1e9612cd3 (válaszként erre: 9. - Burkuska)
2009. dec. 6. 18:37
kolleganőmnek is vonta a bérosztály... Ja, és hiába egyenlítette ki a végét személyesen egyösszegben, addig, amíg a szolgáltató nem jelzett vissza (persze elfelejtették, így azután is rohangászhatott kolleganőm), tovább vonta a bérszámfejtő a fizuból a részletet.
11. 5fbb0bd9cd
2009. dec. 6. 13:10
Előbb utóbb a végrehajtási csoporthoz kerül, ráadásul a visszakapcsolásért is rengeteget kell majd fizetnie. De próbáljon meg írni egy levelet az ügyfélkapcsolatra, hivatkozzon nehéz körülményekre és kérjen méltányosságot. Egyszer mindenkinek megadják, csak utána kell vigyázni, mert második esély nincs.
10. Szasz23X
2009. dec. 6. 12:32
HA nem fizeti ki, és eltelik a türelmi idő, akkor bizony a behajtók vonják mindenből, ami beérkezik...Akár a fizuból is.
9. Burkuska (válaszként erre: 6. - C1e9612cd3)
2009. dec. 4. 18:02
DEhogy vonják a fizuból!
8. Burkuska
2009. dec. 4. 18:01
Letiltják a bejövőt is!
7. agis (válaszként erre: 5. - Szasz23X)
2009. dec. 4. 17:55
Ez a részletfizetés jól hangzik, de a gyakorlatban úgy működik, hogy a tárgyhavi számla felét a megadott határidőig kell befizetni, a második felét meg a tárgyhót követő elsejéig:)))
6. c1e9612cd3 (válaszként erre: 1. - 0c1bce0a32)
2009. dec. 4. 15:32
sőt! Ha nem tudja rendezni záros határidőn belül, akkor a fizujából is levonathatják... Főleg, ha vmilyen munkahelyi matrix csomagban van. De ha behajtóhoz kerül a dolog, akkor a behajtó cég is megteheti ezt bírósági engedéllyel.
5. Szasz23X
2009. dec. 4. 09:36
azt hiszem lehet részletfizetést kérni, ha baromi magas a számla...
4. 0c1bce0a32
2009. dec. 4. 09:36
Köszönöm,hogy ilyen hamar válaszoltatok,valahogy majd csak meg oldja,remélem minél hamarabb.
3. correct
2009. dec. 4. 09:33
Én azt tudom, hogy amedigg nem fizeti be a tartozását, és az azutáni számlákat is amik kijönnek és letelt a határidő, addig nem kapcsolják vissza.
Ha nem tud fizetni, éppenséggel felbonthatják a szerződést is, és ha épp hűségidőn belül van (ha előfizető, de nyílván az, ha letiltották), akkor megfizettetik vele a hűségidő felbontásakor fizetendő díjat is, az változó, ha 1 éven belül kötötte a szerződést, akkor 30-35 ezer, ha 2 év- 1 éven belül, akkor 25 ezer.
A szerzősésbontás után pedig külső segítséget kérnek, és behajtják.
2. Szasz23X
2009. dec. 4. 09:32
Nem voltam még ilyen helyzetben, de azt hiszem olyasmi jogszabályok vannak, hogy 3 hónap után behajtathatják a tartozást. Ja, persze késedelmi díjakkal és a behajtási díjjal együtt... Nem jó játék sajnos :(
1. 0c1bce0a32
2009. dec. 4. 09:29
Barátnőmnek ki kapcsolták a kimenő hívását,tartozás végett.Jelen pillanatban nem tudja rendezni.Meddig tűrnek?Ha nem tud fizetni mi a következménye?Ha valaki volt már ilyen cipőben kérem írjon.
További ajánlott fórumok:
- Miért történhetett így?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Mi történhetett valójában?
- Rímbe forgatott történet, csak rögtönözve történhet.
- Hogy oldjuk meg, ha az áramot kikapcsolták?
- Ha beadom a Vodafone-ba a telefonom hogy küldjék el szervizbe, mert folyamatosan kikapcsol, akkor adnak cseretelefont vagy külön kérni kell?