Vodafone, apró betűs rész (beszélgetés)
Én kitökölöm mi miért és ha nem értem megreklamálom
Eleve nem 9% aZ EMELÉS, de azt még megfigyelem hogy egy vagy másfél havi, mert késtek a számlázással
Meg sem próbálom,,,csak sasolom és drukkolok hogy ne legyen semmi.
Csak 1,,az átállásnál ugye megváltozott elvileg a számlaszám,,vagy azonosító,,,bevallom elfeledtem átíratni a banknál,,,,ennek ellenére úgy lekaptak novemberben 3 havi díjat mint a huzat,,akkor már nem számított
Felhozom már, mert vitám volt a céggel és érthetetlen a számlázásuk
tv-internet-vonalas telefon
Hajnali fél9-kor felhiv az ügyintéző, minősithetetlen hangminőséggel. Mondtam neki hogy alig hallom és az értelmezhetőség se megfelel, deha már felébresztett, folytassa
Hallgatni is kellemetlen volt, majd közbevágtam, hogy mennyivel lesz drágább a havidíJ
100Ft-ot értettem
Jön a tájékoztató emil 9% emelés mert infláció
OK ennyi még belefér. Lejebb meg ott van hogy 12ezer valamennyi, az idáigi 4990 helyett és olyan tétel amit én nem rendeltem
Váltottunk pár emilt, 500 forinttal lesz drágább, irták, merthogy ki akartam kérni a beszélgetés hanganyagát
Ma jön a számla, érthetetlen többszöriazonos tételek, majd azok minuszolása és ujdonság hogy a médiaboxért is felszámol valamennyit, amit még UPC idejében ingyen kaptam , a tv-internet 6544Ft, tehát 1544Ft-tal lett drágább a közölt 500 -zal szemben
Ez 31%-os emelés ha jól számolom. Annyi?
Ezt azért megreklamálom, kikérem mégis a hanganyagot
Felmondani nem lehet mert telefonba igent mondtam
A lényeg, érti valaki a januári saját Voda internet-tv számláját?
További ajánlott fórumok:
- Ha elrontom a pin kódomat vodafone-os mobilomnál, a puk kódot tudom, miért nem enged be mégsem?
- Le lehet mondani online a vodafone-os előfizetést?
- Apró hólyagok és hámlás a sarok részén.Kinek volt már ilyen tünete?
- Miért lett ilyen apróbetűs és keskeny a hoxa?
- AXA ingyenes számlánál mit tartalmaz az apróbetűs rész? Mik a rejtett költségek?
- Nyomtatni szeretnék egy cikket, de nagyon apró betűs, hol tudok méretet állítani?