Vízszerű folyás (beszélgetés)
Szerintem sincs teendő, ha nem csíp, nem ég, nem fáj... A többivel úgysem tudnak mit kezdeni az orvosok! A hormonrendszerbe meg jobb, ha nem nyúlkálnak, mert még nagyobb gond lehet belőle!
Sajnos tisztasági betét a megoldás jobb híján.
Nekem is reggelente egy kevés. Dokik nem találtak semmit, terhességemkor este is volt. A fehér darabkákat nem tudom, nyálkahártya?
A gyerkőc három éves :-)
"1. garnier24 2013-08-29 17:36
Sziasztok. Ma reggel mikor felkeltem,elmentem pisilni és utána rá 1 percre valami el kezdett belőlem " folyni" onnan... mint amikor pl megjön... meg lepődtem oda nyúltam,hogy mi lehet ez. és olyan mint ha víz folyt volna ki belőlem, vagy is víz féle, és voltak benne fehér darabkák is. Már régen is volt egy pár ilyen eset de akkor egyszer megtöröltem és elég is volt, most 2-3db papírzsebi kelett,mire elmúlt... Mitől lehet ez?? Nekem sajnos folyáson folyamatosan van, már vagy 10x voltam nődokinál de sose találtak semmit. De ez a vízes szerű valami idegesítő. Egyszer csak megindul és folyik..."
sziasztok. Ma reggel mikor felkeltem,elmentem pisilni és utána rá 1 percre valami el kezdett belőlem " folyni" onnan... mint amikor pl megjön... meg lepődtem oda nyúltam,hogy mi lehet ez. és olyan mint ha víz folyt volna ki belőlem, vagy is víz féle, és voltak benne fehér darabkák is. Már régen is volt egy pár ilyen eset de akkor egyszer megtöröltem és elég is volt, most 2-3db papírzsebi kellett,mire elmúlt... Mitől lehet ez??pár hete is volt ugyan ilyen. Nekem sajnos folyásom folyamatosan van, már vagy 10x voltam nőgyógyásznál de sose találtak semmit. De ez a vízes szerű valami idegesítő. Egyszer csak megindul és folyik...
Most tervezünk kisbabát már 3 hónapja abba hagytam a fogamzásgátlót is de szerintem ez nem ettől van. most 27.én MEGINT elmegyek nőgyógyászhoz.
További ajánlott fórumok:
- Az orr vízszerű váladékozása
- Nagyon fáj a gyomrom, vízszerű hasmenésem van, és öklendezem. Mit csináljak?
- Egész nap tartó vízszerű hasmenés mitől lehet?
- Gynazol használata után volt valakinek vízszerű, nagyobb mennyiségű folyása? 23 hetes kismama kérdése.
- Sötét vízszerű folyás szinte fekete vérfoszlányokkal mi lehet ez?
- Gynazoltól vízszerű folyás?