Nagyon fáj a gyomrom, vízszerű hasmenésem van, és öklendezem. Mit csináljak? (tudásbázis kérdés)
Hogy vagy?Jobb már a közérzeted?
2-3 napig még a TV-t is elkapcsoltam,ha főzős műsor volt,annyira undorodtam.Egyébként a folyadékbevitelre figyelj,mert leesik a vérnyomásod és még rosszabbul leszel!Köszönöm a jókívánságod,de én már kihevertem a nagyját és lassacskán a toppon leszek.
Szegény! Akkor Te is megszenvedtél!
Én a kajára sem tudok nézni, kortyolgatok már, de hányingerem van.Nem tudom mitől lehet, de szőrnyű érzés! A B6-ot kipróbálom. Köszönöm, és jó egészséget Neked!
Ma egy hete kapott el engem is.Nagyon leamortizálódtam.Nem tudtam enni,inni.Csak aludtam állandóan.A b6 nagyon jó.Nagyon ajánlom.Ma kezdtem normálisan eszegetni értelmes kaját.Eddig ropit,puffasztott rizst,kefirt próbáltam magamba erőltetni.Fogytam 5kg-t és alaposan legyengültem.Próbálj még hideg kamillateát iszogatni!Nagyon együtt érzek veled!Kitartás!!!!!!!!
nem vagy terhes? nekem pont így kezdődött.
Orvos,de ha ez nem megoldható,akkor széntabletta,Bolus adstringens (bélfertőtlenítő tabletta),probioticum kapszula (tabletta) és diéta:piritós,keksz,alma,banán,rizs,keserű tea,szénsav mentes ásványvíz.Hányingerre én is úgy tudom,hogy jó a gyömbér.Jobbulást!
Afedim tea gyogyszertárban biopatikában kapható
A hányingerre a B6 vitamin is nagyon jó, ha van otthon!
Smecta por fertőtleníti a beleket, nagyon jó. Sajna tudom miről beszélsz, egyszer én is jártam már így, :(( + a többiek már amit itt leírtak.
Ropi, az tényleg eszembe se jutott. Azt eszem majd, köszi,a protexin-ről nem hallottam, de utána olvasok, köszönöm.
Jó, köszi, most elkezdtem kortyolgatni, már rendesen összeragadt a szám!
Összeszedtél egy jó kis gyomorrontást és /vagy egy virális / bakteriális enterális infectiót (gyomor-bélrendszeri fertőzést).
Hívd ki az ügyeletet, meg fog vizsgálni és ad hányás csillapító injectiót.
Hideg víz, tea, cola, gyömbér kortyonként, esetleg ropi. A normaflore jó ötlet, jó a protexin is de drágább. Pár nap alatt helyre jösz.
Gyógyulgass:-)
Innod muszáj pedig, különben kiszáradsz!!!
Az a legfontosabb.
És főtt krumpli.
Ha van, vagy tudsz hozatni patikából, akkor Normaflore-t igyál. Rendbe rakja a "bélésed"
Jobbulást!!
pedig erőltesd!!! az evést nem muszáj, de az ivást igen!!!
a banánt azt hagyja ki...
Nem tudok lenyelni egy kortyot sem.
Enni meg aztán végképp!
Orvos? Ügyelet? Sóba-vízbe krumpli, alma, banán, széntabletta, igyál sok folyadékot (víz)!
Surgosen fordulj orvoshoz!
Nagyon fáj a gyomrom, vízszerű hasmenésem van, és öklendezem. Mit csináljak?
További ajánlott fórumok: