Vizsgázott már valaki az EFEB-nél? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én logisztikai ügyintéző szakra jártam az EFEB-en és eladnám a tankönyveimet.Szép újszerű állapotban vannak.Érdeklődni priviben lehet:)
Azóta nem nagyon voltam....
Ötösre vizsgáztam!!!:))))
Meg lesz az, hajrá!!!!!
Feltétlenül ird meg!!!
Nos, a hozzáállás már nem jó! Sikerülni fog ez kérem! : )
Egy manó mellett csináltam én is, csak én tb-bér szakelőadóira jártam.
Végigcsináltad a tanfolyamot utána nem mentél vizsgázni, vagy hogy maradt ki egy év?
Mert ugye náluk vizsgagarancia is van, de legalábbis akkor még volt.
Az biztos, hogy igy sokkal nehezebb. : (
Mindenképpen hozzá kell tudni szólni az adott tételhez, dehát ez máshol is igy van..., aki végigjárja, az le is szokott vizsgázni.
Ha tényleg akarja. : )
Az a baj hogy én egy évet kihagytam és most egyedül tanulok és attól tartok hogy meg fogok bukni...
Meló mellet mag a 3 gyerek...szóval nem sok időm van.Nagyon komolyan veszik a vizsgabiztosok ezt a vizsgát?Ha a olyan lesz mint a modulzáró akkor nem lesz gond...
Szia!
Igen. : )
Még 2009-ben. : ))))
No para!!!!! (Tudom, könnyü mondani.) Mire jártál?
Remekül felkészitettek az oktatók, nem volt semmi gond, de úgy hiszem a -javarészt- 99, illetve afölötti % arány magáért beszél. :)
További ajánlott fórumok:
- Tanult már valaki az EFEB-nél? Most kezdek náluk egy tanfolyamot, érdekelnek a tapasztalatok.
- Van köztetek valaki, aki idén vizsgázott munkavédelemből?
- Tanult már valaki az EFEB-nél?
- Van-e valaki, aki felsöfokú nyelvvizsgára készül vagy a közelmúltban vizsgázott?
- Aki mostanában vizsgázott B-kategóriás autóvezetésből, mennyi idő múlva jutott a jogosítványához?
- OKJ-s boltvezetői tanfolyamból vizsgázott mostanában valaki? Az írásbeli mennyire volt nehéz?