Víz & Só
A természetes kristálysóban megtalálható az emberi szervezetet felépítő összes elem. Ezzel szemben a konyhasó egy finomított ipari termék, ami több, mint 2000 kémiai reakció után már csak nátrium-kloridot tartalmaz, amit a szervezetünk sejt méregként ismer fel és védekezik ellene.
A konyhasó fogyasztásának következményei: vese túlterheltség, kiszáradás, gyors ráncosodás, vizenyő, ödéma, narancsbőr, rheumás megbetegedések.
A periódusos rendszerből 92 természetes elemet ismerünk, amelyek –kivéve a nemesgázokat- a kristálysóban mind megtalálhatóak. A kristálysóban az elemek kolloidális nagyságban vannak jelen, tehát a szervezetünk számára azonnal rendelkezésre állnak.
A kristálysó nem gyógyszer, hanem a szó igazti értelmében élelmiszer. Különleges képességein keresztül energiaadó, kiegyenlítő, semlegesítő és salaktalanító hatású. A kristálysó a szervezetben felbontja a molekula kapcsolatokat, így pl.: lerakódások, elmeszesedés, köszvény. Erősíti az immunrendszert, így meg tudunk küzdeni a civilizásiós betegségekkel, mint pl.: az allergia, asztma stb. A kritálysó ivókúra segítségével mindenkinek lehetősége nyílik egészségessé válni, annak maradni, közérzetét jobbá tenni, a testi és lelki egyensúlyát újra megtalálni és azt energiával feltölteni.
Sóoldat ivókúra:
A sóoldat kiindulópontja sokféle kezelési formának . 1 kg kristálysóból kb. 4 liter sóoldat készíthető. A sóoldat egy teljesen steril oldat, sem gombák, sem csirák, sem baktériumok nem élnek meg benne, és korlátlan ideig eltartható. A telített, 26 %-os kritálysó oldatból egy teáskanálnyit tegyünk egy pohárban és töltsük fel egy jó minőségű szénsavmentes ásványvízzel. Az így kapott felhígított sóoldatot igyuk minden reggel felkelés után éhgyomorra. A sóoldat képes a szervezetben 24 órán keresztül a kristálysó rezgésmintáját fenntartani. Az ivókúra során nem a mennyiség, hanem a rendszeresség és a kritálysó minősége a fontos a pozitív hatás eléréséhez.
A só neve: Hunza kristálysó
Ezt a sót Észak-Pakisztánban kizárólag kézzel bányásszák, szortírozzák, sóoldattal mossák, aprítják és a napon szárítják. Ez a kb 250 millió éves kristálysó a természetes előfordulási formájában minden kritériumnak megfelel, mint pl.: Codex Alimentarius, ami annyit jelent, hogy mindenféle kémiai változtatás és adalékanyagok hozzáadása nélkül, mint élelmiszer eladható, illetve fogyasztható.
A fenti információkat a természetgyógyászomtól szereztem be. Amikor beszerzi számomra a sót, megcsinálom a sóoldatot és ki fogom próbálni az Ő ajánlására.
Írta: 4b6a2525df, 2006. november 5. 18:39
Fórumozz a témáról: Víz & Só fórum (eddig 27 hozzászólás)