Visszér a terhesség alatt (beszélgetés)
köszi, majd megkérdezem a dokim, amúgy nekem előző terhességem után 2 hónap múlva teljesen eltűntek...
Én úgy tudom, hogy csak a kellemetlen tüneteket (esetleges fájdalmakat) tüneti kezelik a krémek, az erek állapotát nem képesek javítani. Nekem Lioton krémem van, de nem tudom, hogy ezt lehet-e várandósan használni.
köszi, de akkor az nem is számít, hogy nem a lábam visszeres, hanem fent a combom, meg még feljebb? állítólag lehet kenőcsöt is használni, ti erről tudtok valamit? (mármint terhesség alatt is), 1hét múlva megyek a dokimhoz, remélem tud majd segíteni
Elvileg jónak kellene lennie, bár kérdés, hogy fel tudod-e húzni addig. Ugyanis a lényege az lenne, hogy még felkelés előtt (mielőtt kitágul az ér) kell felvenni a harisnyát, hogy összeszorítsa az ereket.
szia! nekem is volt, épp ott, + a comb belső és legfelső részén kb 32-33.héten jött elő, de valami iszonyú rémísztően jött elő, fájt is, kellemetlen érzés is volt. Viszont terhesség után el is múlt szinte azonnal, 2-3 hónap múlva semmi nem látszott. Viszont most is terhes vagyok a 15.héten járok, de már 2 hete kijöttek, most parázok rendesen mi lesz itt később!!! kíváncsi vagyok mit mond a doki.
Amúgy erre a kompressziós harisnya jó? vagy az csak sima visszérre, ami nem terhesség alatt jön ki? (mert nekem nem a lábamon van, hanem a comb tetején és még feljebb...)
Köszönöm szépen a hozzászólásokat,azért megnyugtató,hogy nem egyedi a problémám és nem is kell tulaggódnom..
Nálam sem volt probléma, én is megijedtem, de megnyugtatott a nőgyógyász, hogy el fog múlni szülés után. Nem egyből múlt el, de pár hónap múlva szépen lassan eltűnt. :)
hát remélem nem lesz majd semmi gond,a fájdalmam is csökkenni fognak,aztán megszületik pocakmarci minden gond nélkül..
Szia!
Nekem volt, ne ijedj meg, szülés után elmúlik!
Szerintem azért inkább kérdezz rá, mert a visszér a szülésnél fokozott trombózisveszélyt jelent, ezért is adják az injekciót. Nem kellemes, de a trombózisnál mégis jobb!
Szia!
Azt azért nem mondta a dokim,hogy ideáig is elfajulhat,hogy véralvadásgátlót kéne majd esetleg kapnom..Most egy kicsit beijedtem..
Még 2hó van a szülésig,remélem nem lesz belőle komolyabb probléma..
Bár eléggé fajdalmas és kellemetlen.
Ugyan "ott" konkrétan nekem nem volt, de a várandósságomat végigkísérte a probléma, komolyan súlyosbodva. Szülés előtt és után is kaptam néhány hétig a véralvadásgátló injekciót. Viszont nagyon hamar csökkent szülés után a panasz!
ha karsz kérdezz priviben!
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni,hogy valakinek alakult ki vissszere a terhesség alatt a nagyajkain?Kicsit kínos téma,gondolom,de nem sok mindent találok róla. Jó lenne pár tapasztalat csere...
További ajánlott fórumok: