Visszautasítás! (beszélgetés)
Ez milyen jó!
:)
Naná!!!
Ha én ezt elmondom Neked:):):)
16 éves voltam, amikor egy fiú kinézett magának, és felkért táncolni. Tánc után a fiú a diszkó homályában megpuszilt. Nem megcsókolt, csak egy puszit kaptam. Na, kapott tőlem olyan visszautasítást, hogy 2 évig rám se mert nézni. 18 éves lettem, amikor a fiú újra táncra kért. Akkor már nekem is tetszett a fiú. De megpuszilni nem mert, nemhogy szájon csókolni. Eltelt 2 hét, mire megtört a jég. Én már akkora úgy voltam, hogy faképnél hagyom.
És tudod mi van most? Novemberben ünnepeljük vele a 24. házassági évfordulónkat. Gyermekeink jövőre diplomáznak. Ikrek.
Utólag elmondta, hogy pont ez a női tartás, a két lépés távolság-ez volt a vonzerőm. Tudod,a férfiak imádnak vadászni....minél nehezebben "elejthető a vad", annál értékesebb a trófea.
Nyugodtan utasítsd vissza. Egyszer. Lehet, hogy házasság lesz belőle:):):)
Nem mindegy, hogy melyik oldalán van az ember bizonyos dolgoknak...
Inkább a nő utasítson vissza tízszer, mint a nőt egyszer :)
Naná!!!!!!!!!!
Nem lehet, és nem is szabad mindenkinek igen mondani. Had ne írjam le, hogy minek néznék...
Van egy mondás: ha a nő nemet mond, az jelenthet talánt; ha talánt mond, abból igen is lehet; ha igent mond, az nem nő :D
naaa :)
most a srácot utasította vissza, vagy a srác utasította vissza?
nem mindegy, bár részletkérdés :)
További ajánlott fórumok:
- Ha visszautazhatnál bármelyik történelmi korba, mennél?Hova?
- Ha tévesen kapnál több ezer ft-ot visszautalnád?
- Mi lehet a gond? Ennyire félne(k) a visszautasítástól a férfiak?
- A férfiak vagy a nők viselik jobban a visszautasítást?
- Nők és a visszautasítás
- Tudja valaki, hogy milyen kártérítés jár repülőúton elveszett bőröndök esetén?Vagy, ha kiszallítják házhoz, de már visszautaztunk?