Visszajáró (beszélgetős fórum)
Én már ugy méretek ki bármit, hogy úgy kezdem, nem baj ha kevesebb. Ma is kértem 40 dkg tarját szeletelve rántott húsnak,egy tündéri nyugdijközeli hölgy akivel egyébként jóban vagyok ( bár ha igy folytatja nem sokáig ).ki is mért 68 dkg-t. Miénk az kis család, de ha pontosittatom, nem veszi meg senki a maradék 28 dekát, ráhagytam, finom v olt jól sikerült de nem szoktunk ennyit enni, most eszem a gaviscont és a szódabikarbónát.
És ugy látszik ez a bevett szövegük az egész országban, ugye nem baj, maradhat ? ( Birebora )
A válogatós macskának naponta veszek 10 dkg csirkemellet, ha marad egyikünk sem szereti, ma a 10 dkg helyett 5 dekát mért ki ugyanez a hölgy, nem mertem szóvá tenni, ki tudja mennyi lett volna.
Igy vásároltam ma a Spárban, és természetesen nevén neveztem a péksütiket is.
Ooo te jó Isten! 😬 Csak ámulok a sztorikon.
Barátok gyerekét (2 éves) azért akarták "valami betűkkel megbélyegezni" mert a kacsát is és a libát is pipinek hívta ahogy tyúkot és a kakast is... Következő körre kiművelték a szülők a gyereket ornitológiából, így átment 🤦♀️ Mondjuk ez már a másik véglett.
En májast akartam venni a Sparban. Volt ott egy egesz rud, kerdezi az elado, mennyit vagjon. Mondom a harmadát.
Megszolal: de az tobb, mint a fele... mondom nem, kevesebb... 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Mutatja aztan, h ott jo lesz? Mondom jo...
Becsomagolja, majd megjegyzi, hogy a harmad igenis nagyobb, mint a fele, es legkozelebb tudjam mar mit akarok, a negyedre gondoltam, mert az kisebb a a félnél....
Boltos sógornőmnek még volt havonta 1 nap kötelező Áruismeret képzés.
Sajnos, műszaki boltokban sincsenek topon, többet lehet megtudni google turkálásból, vagy ismerősök tapasztalataiból.
Pontosan erről van sztorim! Illetve nem ismerte fel a káposztát, sem a kelt. 🤢
Aztán a császárszalonnát sem. Majd röhögve hozzátette: egyiket sem eszi meg, ezért nem ismeri fel! Volt néhány keresetlen szavam hozzá!
Jah. Nekem meg gyári munkásként félévente kell vizsgázni műszaki rajzból és az összes géphez kell értenem. Ha nincs meg a vizsgám 70%-a nem folytathatom a munkámat. Na mindegy. Tényleg itt tartunk….😓
Múltkor a boltban a kiscsaj nem ismerte fel a zöldségeket. Adtam hangot a nem tetszésemnek. Még mindig ott van. Butának lenni manapság nem szégyen?!? Pofámról lesülne a bőr!
Mondjuk azt is meg kellene nézni, hogy mit tud az, aki a kasszában ül.
Vagy megtanítani a kasszát használni.
Bár ugye a kérdés általános iskola második osztályában tananyag.
További ajánlott fórumok:
- Te mit tennél, ha több visszajárót kapnál?
- 14 napos elállási jog érvényesítésekor visszajár a pénz?
- Tapasztaltatok-e már olyat, hogy ha halott van a háznál, visszajár a lelke éjszaka?
- 2011-ben mikortól kezdi utalni az APEH a visszajáró adót?
- Azoknak is visszajár pénz a bankoktól a devizahitelesek közül, akik már végtörlesztettek?
- A bioboltban ki milyen termékeket keres, illetve visszajáró vásárló-e?