Virslis lepénykék recept

4 adag
10 dkg finomliszt
0.5 csomag sütőpor
1 tk só
1 csipet bors
1 csokor petrezselyem
1 nagy fej lilahagyma
250 g virsli
1 db tojás
1.4 dl tej
2 ek napraforgó olaj
A Virslis lepénykék elkészítési módja:
A lisztet egy tálba szitáljuk, belekeverjük a sütőport, a sót, borsot, beleütjük a tojást, a megmosott, apróra vágott zöldlevelet, a nagyobb kockákra vágott lilahagymát. A virsliket félkarikákra vágjuk, és a masszába szórjuk. Folyamatos kevergetés mellett adagoljuk a tejet. Egy serpenyőben felforrósítunk 3 ek olajat, és a masszából 1-1 ek-nyit rakunk bele, mindkét oldalukat pár perc alatt megsütjük. Ha elfogy az olaj, akkor pótoljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2015. aug. 16. 16:03
A virslis lepénykék elkészítési módja és hozzávalói.