Virslileves recept

3 dkg zsír
4 dgk vöröshagyma
1 zöldpaprika
1 kk pirospaprika
1 pár virsli
2 dkg liszt
só
20 dkg burgonya
bors
petrezyelyem
A Virslileves elkészítési módja:
A finomra vágott hagymát zsíradékban megfonnyasztjuk ,hozzáadjuk az apró kockára vágott zöldpaprikát,néhány percig pároljuk,és hozzákeverjük a pirospaprikát,a karikázott virslit,leszórjuk a liszttel,kicsit megpirítjuk,és hideg vízzel felengedjük.Sózzuk és beletesszük a kockára vágott burgonyát,őrölt borssal fűszerezzük.Készre főzzük.Tálaláskor apróra vágott petrezyelymet adunk hozzá.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2010. dec. 19. 20:49
A virslileves elkészítési módja és hozzávalói.