Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Villanyórán a kalapács jel mire utalhat ha felvillan? fórum

Villanyórán a kalapács jel mire utalhat ha felvillan? (tudásbázis)

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 9370250d08)
2021. okt. 23. 13:37
Nagyon szépen köszönöm a választ! Az E-onosok is ezt a tanácsot adták :) Azóta figyelem az órát,de nagyon ritkán villan fel már csak a kalapács.
2. 9370250d08 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 23. 11:35

Szia!

Ha jól értem: az Eonon keresztül kicserélted az órádat, gondolom akkor azt hitelesítették is, hogy minden ok, erről papírod is van.

Azt gondolom, hogy a szabálytalan vételezés itt nem lehet probléma.

Az viszont továbbra is kérdés, hogy miért villan a kalapács. Lehet gond a bojler áramfelvételével?

Érdemes lehet megkérdezni 1 szakit, hogy hogyan működik 1 ilyen készülék és kell-e foglalkozni a problémával, lehet, hogy semmi, de lehet, hogy problémát okozhat a későbbiekben.

2021. okt. 22. 17:02
Védendő fogyasztóként kértem az előre fizetős óra felszerelését az E-Ontól,ami mai napon meg is történt. 1 darab 1 fázisú órát és 1 darab 3 fázisú órát ( bojler miatt ) cseréltek. A 3 fázisún megjelent valami kalapácsjel, ami miatt azonnal mérni,meg bontani kezdtek a dobozban,de csak annyit sikerült bemérni,hogy valami rá van kötve,vagy a bojler okozza a problémát. A bejövő fázis mért vezetéken van,így lopás gyanúja nem merült fel. Azóta figyelem az órát,és csak néha villan fel a kalapács,a bojler tökéletesen működik. A szerelők azt tanácsolták hívjak villanyszerelőt netán a bojler okozza a hibát. A leszerelt óráknál mindent rendben találtak,jegyzőkönyvben minden rendben van. Ugye nekem ebből innentől nem lehet problémám? Mármint,hogy szabálytalan vételezésre nem hivatkozhatnak ezek után? Köszönöm a válaszokat!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook