Világvége!!!:'( (beszélgetős fórum)
Én is várom!
És vajon az új milyen lesz? Jobb? vagy még ilyen se?
Újabb világvége nálam.. ;) javítható, talán nem kerül sok lóvéba.
Laboreredményem szerint, valami baktérium van a vizeletembe :((.
Doki majd ad valamit rá biztosan. De alternatív dolgoktól se zárkózik el.
Na most jön a világvége. Kiderítettem vesetisztító hatása van a cékla levélnek is. Én meg bedobtam a lomtrágyásnak nevezett helyre. Na ez világvége ;).
Érdekes mód tegnap mikor megfőztem a céklát, és megkostóltam, nem is kívántam volna mást enni.
Azt elhihetjük a szervezetünk egy igen okos szerkezet. Tudja mi kell neki, és jelez..
Megszünt 1 ingyenes sms oldal.
Na meg az iwiw is megfog.
( minő szerencse van fontosabb dolog is az életbe. aki akar meg fog találni, ha akar persze )
Nem 4 cica van, 5!
Az egyik takarta a másikat mikor láttam.
De az evészetet kihagyom.
Újabb világvége!
Megleltük az 1 hónapos cicáinkat. 2 fekete, 2 cirmos. Messziről ilyennek láttam őket..
Mit kezdjek ennyi macsekkal? :)
Nálam is eljött a világvége.
Kertészkedünk jó 1 hónapja. Olyan " fekete a kezem feje " mint máskor nyár végére.
Mivel igencsak meleg van máshol is barnulok.
Ja és hiába kenyem a kezem kézkrémmel, éléggé száraz.
De szeretek kint lenni, kis meló, kis bográcsozás. kint a levegőn enni..
Nemár!Én RR kazira nyomom a fogyit, láblengi, hasimasi és no nasi csak gyümisali és no para:)
Vagy ahogy Ford Fairlane mondaná:"........megáll"
Engem erősebben cenzúráznak:)
Viszont a letört körömből főzhetsz körömpörköltet:)
Amúgy tényleg olyan uncsi volt ez a forcsi,kezdtem depi lenni majdnem bedobtam a törcsit.De nem veszexem,mindjárt uzsi, cézi-sali,nyaminyami.Nem jössz üzifalra a fészin? Lájkolom!LOL, XD
Ahogy felbukkant ez a cím, felsejlett előttem a ködben úszó Chichén Itza főtemploma az el Castillo, amint emberáldozatot mutatnak be és toltékok királya egy főpap áldásos közreműködésével vérből jósolja meg az idei évre beharangozott világvégét a Vergődő szív ünnepén.
Csalódtam...:X
De itt egy lehetséges megoldás az idegkimerültségre és a depresszióra:
Anyam....add el a hazat:DDDDDDDDDD
ez nagyon durva egy forum,es en lemaradtam, illetve csak majdnem,mert vegul megtalaltam...
mekkora az Isten allatkertje....
letort mukorom, meg joghurt,meg depis kutya,meg csocsere...ja,es a hajvegek........tenyleg borzaszto problema:))))))))))))))
:D
Amúgy tényleg nagyon megy a meghalás mostanában..
vigyázz magadra:)